19 / 04 / 2024

Uğur Dumankaya ve Ali Dumankaya, Dumankaya Ritim İstanbul'u anlatıyor! Tıklayın ve izleyin!

Uğur Dumankaya ve Ali Dumankaya, Dumankaya Ritim İstanbul'u anlatıyor! Tıklayın ve izleyin!

Uğur Dumankaya ve Ali Dumankaya, Dumankaya Ritim İstanbul projesinin lansmanında kameraların karşısına geçti ve projeyi anlattı. Dumankaya Ritim İstanbul projesinin lansman toplantısını www.emlakkulisi.tv ekibi izledi ve kaydetti...



Dumankaya Ritim İstanbul lansmanını izlemek için tıklayın!

KENTİN TÜM RENKLERİ DUMANKAYA RİTİM İSTANBUL İLE MALTEPEYE TAŞINACAK!


Yapı Merkezinin Maltepede E-5 Karayolu üzerindeki 32 bin metrekarelik arsasının üzerine 1225 bağımsız bölümden oluşan Ritim İstanbula başlayan Dumankaya İnşaat, ilk etabı oluşturan 176 konutun satışlarına 3 Kasım 2011 Perşembe günü başlayacak. Projede fiyatlar 138 bin 920 liradan başlıyor.
Projenin tanıtımında konuşan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya İstanbulun tüm rengini ve ritmini

Maltepeye getirdiklerini belirterek başladı konuşmasında arsa sahibi Yapı Merkezi ile kurdukları işbirliğine değindi.  Her iki tarafı da tatmin edecek bir ortaklığa imza attıklarını belirten Dumankaya, projenin gelişimini toplamda dört yılı bulduğunu belirtti.

2007den bu yana arsanın imardaki pürüzlerinin giderilmesi ve arsaların toplulaştırılması gibi detaylarla uğraştıklarını belirten Yapı Merkezi Murahhas Azası Başar Arıoğluda, Dumankaya İnşaatı uzun zamandan beri izlediklerini, sektörde yaptıklarını gördüklerini dile getirdi. Bu arsayı bizde değerlendirebilirdik. Ama Dumankayanın bu konuda ciddi bir birikimi var. Bunu Yapı Merkezi olarak kendi veri tabanımız ile birleştirdik. Ortaya çıkan sonucun çok iyi olacağını umuyorum diye konuştu.

AÇIK KONSEPT HAYATI İÇİNE ALACAK
Arsa hakkında detaylı bilgiler aktaran Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya da açık bir konseptin tercih edildiği Ritim İstanbulun Maltepeye değer katacağını belirtti. Kapalı ve sınırları olan bir yapı yerine cadde mağazacılığının tercih edildiği bir anlayış ile hareket ettiklerini söyleyen Dumankaya, Adalar manzarası ve Dragos Ormanları projenin en değerli unsurları. Proje için web sitesinden ön talep toplandı ve 7 bin başvuru geldi. Bunu Yapı Merkezinin veri tabanı ile birleştireceğiz. Ulaşım hatları üzerinde yer alan proje Marmaraya 2 kilometre ve Kartal Kadıköy metro hattına da 150 metre mesafede dedi.

Projeye önce 500 milyon lira, sonra 643 milyon lira yatırım değeri biçtiklerini anlatan Dumankaya,  Proje bitmek üzere iken ciddi bir ek çalışmaya gittik. Yatırım değeri artışı ve ciro beklentisini şimdilik 643 milyon lira oldu dedi.
Gerçekleştirdikleri konut projelerine daha sonra kullanıcıların rahatı için çeşitli projeler geliştirdiklerini hatırlatan Dumankaya, e-dairem ile başlayan süreçte daha sonra Dumankaya Pusula ve Dumankaya IQ ile yolumuza devam ettik. Burada müşterinin rahatı için asistan hizmetleri ve ev yönetimi hizmetleri gibi alanlar kurgulandı dedi.

Bu alt yapı sistemlerini Ritim İstanbulda bir adım daha ileri taşıdıklarını söyleyen Dumankaya, Bu projede müşterimiz ile aradaki ilişkinin sürekli bilgilendirme tabanlı olması için tüm konut alıcılarına birer tablet bilgisayar hediye etmeyi vaad ediyoruz. Şu anda alta yapısı üzerinde çalışılan ve 3-4 aya kadar teslim etmeyi planladığımız bu çalışmayla müşteri ile Dumankaya arasında sürekli bir bağ kurulacak. Konut projesinin gelişimi, geçirdiği evreler tüm detaylarıyla konut sahibine aktarılacak. Bu, şantiyelere birer canlı yayını yapan kamera koymanın çok ilerisinde bir sistem olacak diye konuştu.

Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

 


Geri Dön