25 / 04 / 2024

Uğur Dumankaya'dan, Başbakan'ın açıklamalarına destek!

Uğur Dumankaya'dan, Başbakan'ın açıklamalarına destek!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın evi olanlara yönelik 'bu dönemde daha lüks bir eve geçmeyin sözlerine Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Uğur Dumankayada katıldıklarını belirtti



Konu ile ilgili Uğur Dumankayanın açıklamaları şöyle. Bugün Türkiye ekonomiyle, dinamizmle, istikrarla dünyanın gıpta ettiği ülke konumundadır. Ama yine de küresel ekonomideki gelişmeler şu anda tüm dünyada olduğu gibi bizim ülkemizde de etkilerini gösteriyor. Bu etkileri en aza indirmek ve büyüyen ekonomik trendin devam etmesi için el birliği ile çalışmalarımıza devam etmeliyiz. Biz Dumankaya İnşaat olarak yaşadığımız küresel krizin etkilerinin kısa ve orta vadede Türkiyeyi etkilemeyeceğine inanıyoruz. Ama yine de Sayın Başbakanımızın da dediği gibi tabiî ki harcamalarımızı kısmadan ekonomik çarkın dönüşüne engel olmadan sadece israfın önüne geçecek tedbirler almalıyız.

Dumankaya, Müşterilerimiz için bu dönemin ev sahibi olmak için çok uygun bir dönem olduğunu düşünüyoruz. Kendi bünyemizde çözümler geliştirerek alımı teşvik eden uygulamalara yöneliyoruz. Müşterilerimize en iyi ödeme planlarını farklı seçeneklerde sunmak için çalışıyoruz. Gelen müşterilerimiz faizler yükselsin veya yükselmesin kendi bütçelerine uygun, en avantajlı paketi seçebilme şansına sahipler. Kendilerine hazırladığımız paketler ile her turlu kolaylığı sunuyoruz. Başka bir deyişle kendi kredilendirme sistemimizle, kendi öz kaynaklarımızı devreye sokuyoruz dedi.

Uğur Dumankaya, sözlerine şöyle devam etti. Sayın Başbakanın lüks konut almayından kastı insanların gelirlerine göre ev seçimi yapmaları. Bizde firma olarak her zaman müşterilerimize bu tavsiyede bulunuyoruz. Öncelikle ödeme koşullarını karşılayabilecekleri evleri almaları konusunda kendilerini yönlendiriyoruz. Şu anda zaten Türkiye'de lüks konutun oranı yüzde 2-3 seviyelerinde bu nedenle sektörde herhangi bir sıkıntı oluşacağını düşünmüyoruz dedi. Dumankaya son olarak şunları söyledi: Dumankaya İnşaat olarak paylaşmak istediğimiz bir konu daha var. Somalide yaşanan durum ile ilgili. Orada yaşananlara da sessiz kalmamalıyız. Mutlaka oradaki kardeşlerimize de yardım elimizi uzatmalıyız.


Geri Dön