26 / 04 / 2024

Uğur Eğitim Kurumları Antalya'da iki kampüs açıyor!

Uğur Eğitim Kurumları Antalya'da iki kampüs açıyor!

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Antalya'ya iki kampüs birden kazandıracak. Her iki kampüste de anaokulundan liseye kadar eğitim öğretim hizmeti verilecek.



Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Antalya'da, yeni eğitim öğretim yılına anaokulundan liseye kadar hizmet verecek iki büyük kampüs ile merhaba demeye hazırlanıyor. Uğur markasının 48 yıllık deneyimi, vizyonu ve uluslararası başarısı Muratpaşa ve Konyaaltı'nda kurulacak kampüslerle Antalyalı öğrencilerle buluşacak. Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, Türkiye genelinde açılacak 11 kampüsten 2'sinin Antalya'da yapılacağını belirterek, yaklaşık 40 milyon TL yatırımla Akdeniz'in gözbebeği Antalya'da eğitimde öncü adımlar atmaya hazırlandıklarını söyledi. 


800'ER ÖĞRENCİ 

Antalya'daki eğitim yatırımlarını anlatmak üzere bir basın toplantısı düzenleyen Enver Yücel, "Okul öncesinden başlayarak hem fiziki şartları hem de eğitmen kadrosu ile mükemmel bir eğitim-öğretim hizmeti sunacağız. Yaklaşık yarım asırdır devam eden akademik başarı geleneğimizi yeni kampüslerimizde de sürdüreceğiz" dedi. Konyaaltı ve Muratpaşa ilçelerinde açılacak 14'er bin metrekarelik kampüslerde 800'er öğrenci eğitim görecek, toplam 300 çalışan istihdam edilecek. 


DÜNYA ÜNİVERSİTELERİNE 

Hedeflerinin Uğur Okulları'nda öğrencileri bir dünya vatandaşı olarak yetiştirmek olduğunu aktaran Yücel, bütün dünya üniversitelerine öğrenci hazırlayacaklarını söyledi. Yücel, "Öğrencilerimiz kusursuz bir yabancı dil eğitimi alacaklar. 5. sınıftan itibaren İngilizce ders saatleri artacak. Lisede ise Washington D.C. ve Toronto'daki dil okullarımızda ücretsiz olarak yazları dil eğitimi vereceğiz. Akademik yönden başarılı, yabancı dile hakim, interdisipliner çalışmalarda bulunan nesiller yetiştirmeye devam edeceğiz. Amacımız katma değeri yüksek üretim yapan nesiller yetiştirmek" dedi. Yücel, 21. yüzyılın eğitim anlayışına uygun olarak bilim, teknoloji, mühendislik ve matematiği harmanlayan bir eğitim modeli olan STEM'in de Uğur Okulları'nın tüm kampüslerinde uygulanacağını sözlerine ekledi. 


Sabah Akdeniz


Geri Dön