28 / 03 / 2024

Uğur Mumcu Battı Çıktı Projesi'nde son durum!

Uğur Mumcu Battı Çıktı Projesi'nde son durum!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, yaya ve araç ulaşımı için güvenli olmayan, trafik kazalarının sıkça yaşandığı bir bölge olan Defne İlçesi Uğur Mumcu Bulvarı’nda gerçekleştirilen trafik yoğunluğunu azaltacak Battı Çıktı Projesi çalışmalarını yerinde inceledi.




Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, yaya ve araç ulaşımı için güvenli olmayan, trafik kazalarının sıkça yaşandığı bir bölge olan Defne İlçesi Uğur Mumcu Bulvarı’nda gerçekleştirilen trafik yoğunluğunu azaltacak Battı Çıktı Projesi çalışmalarını yerinde inceledi.


Hatay’ın her bölgesini adeta şantiye alanına dönüştürerek herkesçe bilinen çalışkan üslubuyla hareket eden Başkan Savaş, trafik sirkülâsyonunun rahatlatılması amacıyla İskenderun ve Antakya’dan sonra Defne ilçesinde de dev bir projeye imza atarak kente modern ve estetik görünüm kazandırmaya devam ediyor.


BAŞKAN SAVAŞ, PROJE HAKKINDA YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI


Hatayspor Altyapı Koordinatörü Gökhan Zan’ın da eşlik ettiği incelemede Başkan Savaş, nüfusun artması, yaya ve araç trafiğin yoğunluk göstermesiyle Defne ilçesinin önemli geçiş noktalarından biri olan Uğur Mumcu Bulvarı’nda Battı Çıktı Projesi hakkında yetkililerden bilgi aldı. Yetkililer ile şantiye alanında incelemelerde bulunan Başkan Savaş, kısa bir süre önce çalışmaların başlatıldığı Battı Çıktı Projesi’nin tamamlanması ile Defne ilçesindeki trafik yoğunluğunun rahatlayacağını açıkladı. Hatay’ın hak ettiği değere kavuşması için gece gündüz demeden çalışan HBB ekiplerine kolaylıklar dileyen Başkan Savaş, projenin en kısa zamanda tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağını müjdeledi.


DEFNELİLERDEN, DEV PROJELERİN BAŞKANI SAVAŞ’A TEŞEKKÜR

Defneliler, Hatay’ın her ilçesine eşit hizmet vermek gayesiyle altyapı ve üstyapı çalışmalarında dev projeler üreterek şehri adeta şantiye alanına dönüştüren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür etti.



Hatay Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön