19 / 04 / 2024

Uğur Okulları Türkiye genelinde 11 yeni kampüs inşa edecek!

Uğur Okulları Türkiye genelinde 11 yeni kampüs inşa edecek!

Uğur Okulları Genel Müdürü Yücel Yücel, Türkiye genelinde 11 yeni kampüs açılacağını müjdeledi. Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında anaokulundan liseye kadar hizmet verecek 11 yeni kampüs yatırımı yapmaya hazırlanıyor.



Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında anaokulundan liseye kadar hizmet verecek 11 yeni kampüs yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Uğur Okulları Genel Müdürü Yücel Yücel, "60 farklı noktada 121 lise ve ortaokulu ile eğitim sektöründe faaliyet gösteren köklü bir kurumuz. 3 yılda 50 kampüs 50 bin öğrenci ile  eğitimde öncü adımlar atmak amacındayız'' dedi. hedeflerinin öğrencileri bir dünya vatandaşı yetiştirmek olduğunu vurgulayan Yücel, sadece Türk üniversitelerine değil, bütün dünya üviversitelerine öğrenci hazırlayacaklarını söyledi. Yücel. ''Öğrencilerimiz kusursuz bir yabancı dil eğitimi alacaklar. Amacımız katma değeri yüksek üretim yapan nesiller yetiştirmek'' dedi.



Akşam


Haber Posta'da şu şekilde yer aldı;


Uğur Okulları, global standartlarda, yenilikçi eğitim anlayışını benimseyerek, kaliteyi ön planda tutarak, yeni kuşakları ‘iyi insan olma bilinciyle’ yetiştirerek yaşam boyu başarı sunan eğitim yaklaşımıyla yeni okul yatırımlarını hayata geçiriyor. Bugün 60 farklı noktada 121 lise ve ortaokulu ile eğitim sektörünün en güçlü aktörleri arasında yer alan Uğur Okulları, yeni eğitim öğretim döneminde anaokulundan liseye uzanan okullarıyla kaliteli eğitimi Türkiye’nin birçok noktasına ulaştırmayı hedefliyor.

‘3 yılda 50 kampüs 50 bin öğrenci’ 

Uğur Okulları Genel Müdürü Yücel Yücel, 2016-2017 eğitim öğretim döneminde Türkiye genelinde 11 yeni kampüs açılacağını belirterek, 3 yılda 50 kampüs 50 bin Uğurlu öğrenci ile eğitimde öncü adımlar atmaya hazırlandıklarını söyledi. Yücel, “Okul öncesinden başlayarak hem fiziki şartları hem de deneyimli eğitmen kadrosu ile mükemmel bir eğitim-öğretim hizmeti sunacağız. Her kampüs için yaklaşık 20 milyon TL’lik bir yatırım öngörüyoruz. Yarım asırdır devam eden akademik başarı geleneğimizi yeni kampüslerimizde de sürdüreceğiz” dedi.


Posta 


Geri Dön