25 / 04 / 2024

Uğur Yüce: Altınordu'da acilen yeni imar alanları açılmalıdır!

Uğur Yüce: Altınordu'da acilen yeni imar alanları açılmalıdır!

Ordu Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Uğur Yüce, Altınordu ilçesine yeni imar alanları açılması gerektiğini belirterek, “Altınordu artık eski imar düzenini kaldıramıyor. Acilen yeni imar alanları açılmalıdır” dedi...




Ordu Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Uğur Yüce, Altınordu ilçesine yeni imar alanları açılması gerektiğini belirterek, “Altınordu artık eski imar düzenini kaldıramıyor. Acilen yeni imar alanları açılmalıdır” dedi.


Altınordu ilçesinde son yıllarda havaalanı, üniversite ve çevre yolu gibi yatırımlar yapıldığını, aynı zamanda Ordu’nun Büyükşehir statüsüne kavuştuğunu kaydeden Yüce, şehir merkezinin artık modern bir yüze kavuşması gerektiğini kaydetti. Yüce, “Altınordu ilçesi yıllardır modern çağdaş bir yapıya kavuşamadı. Bazı cadde ve sokaklarımız halen bir köy-kasaba görüntüsü veriyor. İlimizi yönetenler acil eylem planı hazırlayarak Altınordu’yu çağımıza yakışır, modern bir yapıya kavuşturmalıdır” diye konuştu.


Altınordu ilçesinin adeta bir bölgeye hapsedildiğini vurgulayan Yüce, “Yeni imar alanları, yerleşim alanları, yeni cadde ve bulvarlara ihtiyacımız var. 1995 yılından bu yana imara açılan yeni bir alan yok. Acilen Altınordu’ya yeni imar alanları açılmalıdır” açıklamasında bulundu.



Pirsus Haber


Geri Dön