24 / 04 / 2024

Ukra City Esenyurt'ta 100 bin TL'ye! Sıfır faiz kampanyasıyla!

Ukra City Esenyurt'ta 100 bin TL'ye! Sıfır faiz kampanyasıyla!

Ukra finansman sistemini devreye sokan Ukra İnşaat, ev sahibi olurken faiz ödemek istemeyen tüketicilerin taleplerine cevap veriyor. Sıfır faiz kampanyası çerçevesinde Ukra Cityde fiyatlar 100 bin TL ile 300 bin TL arasında değişiyor



Bankaların art arda faiz artırımlarını açıkladığı şu günlerde, Beylikdüzünün yükselen değeri Ukra City, ev sahibi olmak isteyenlere şimdide faizi ortadan kaldıran bir kampanya sunuyor. Uygun ödeme koşulları ve makul fiyatlarıyla dikkat çeken Ukra Citynin yeni kampanyasında yüzde 25 peşinatla faizsiz 60 ay vadeyle ev sahibi olunabiliyor. Arzu edilirse eklenebilecek ara ödemelerle aylık taksitler çok daha düşük tutara indirilebiliyor. Ukra İnşaat finansmanıyla sağlanan bu kredi için herhangi bir kefil veya garanti şartı aranmıyor.

Ukra İnşaat tüketici talepleri doğrultusunda kampanyalarını geliştiriyor, son günlerde banka kredi faizlerinin artışıyla birlikte tüketicilerin ev almak zorlaşıyor mu endişelerini gidermek üzere Ukra finansman sistemini devreye sokan Ukra İnşaat, ev sahibi olurken faiz ödemek istemeyen tüketicilerin taleplerine cevap veriyor. 0 faiz kampanyası çerçevesinde Ukra Cityde fiyatlar 100 bin TL ile 300 bin TL arasında değişiyor. Bugüne kadar yüzde 78i satılan projede 100 bin TLlik bir daireye sadece 25 bin TL peşin ve 60 ayda 1250 TLlik taksitlerle sahip olmak mümkün oluyor. Arzu edenler 6., 12. ve 18. aylarda 5000 TL ara ödeme yaparak aylık taksit tutarını 1000 TLye düşürülebiliyor.

Yeşil alanı ve sosyal donatılarıyla Beylikdüzünün fark yaratan projesi Ukra Citynin 42 dönümlük arazisinde yüzde 85 oranında yeşil alan olacak. Kalite ve sosyal donatılardan ödün vermeyen dev projede toplam 2 bin 500 konut ve 70 işyeri yapılacak.

Şu anda 1.646 konutluk ilk fazı satışta bulunan ve bugüne kadar 1.295 konutun sahiplerini bulduğu Ukra Cityde 1i yıldız blok olmak üzere yalnızca 7 blok inşa ediliyor. Projede fitness merkezi, sauna, tenis kortu, açık-kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, çocuk oyun alanları ve sosyal tesis gibi donatıların yanı sıra 70 adet mağaza da bulunuyor. Proje; yeşil alanları, çocuk bahçeleri, yansıma havuzları ve zevkli peyzaj tasarımıyla zengin bir yaşam vaad ediyor.

Ayrıca projede 24 saat sıcak su, merkezi uydu yayını, 24 saat güvenlik, jeneratör, acil anons ve aydınlatma, yangın söndürme ve duman tahliye ile görüntülü diyafon sistemleri yer alıyor. Ukra Cityde binalar, en son deprem yönetmeliği standartlarına uygun inşa ediliyor. Projede fore kazıklı radye temel ve endüstriyel kalıp sistemi kullanılıyor.

Ukra Citynin yakın çevresinde birçok üniversite, alışveriş merkezi, sanayi sitesi ve hastane yer alıyor. Havaalanı, E5 ve E6 otoyollarına çok yakın konumlanan proje yeni metrobüs bağlantısıyla daha da değerli bir konuma geliyor.

0212 853 15 15

http://www.ukracity.com/


Geri Dön