29 / 03 / 2024

Ukra City 'nin 3 projesinden son detaylar!

Ukra City 'nin 3 projesinden son detaylar!

Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atila Yavuz Türkiye"nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com"a halen inşaatı devam eden 3 projelerinin son durumlarını açıkladı.



Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atila Yavuz Türkiye"nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com"a halen inşaatı devam eden 3 projelerinin son durumlarını açıkladı. şžirket olarak sosyal olaylara duyarlı olduklarını hatırlatan Atila Yavuz tüm projelerinde gazilere ve şehit yakınlarına yüzde 5 indirim yaptıklarını belirtti.
 
İşte Yavuz"un 3 proje hakkındaki açıklaması:
 
1)           Han Plus: Teslimler başladı.   şžubat ayının ortasında bitecek.   Öncelik dükkanlarda. Dükkanlar bittikten sonra ofisyerin teslimine başlanacak. Normalde teslim 31 Aralık"ta başlayacaktı. Seramiklerin tesliminde yaşanan bir sorun yüzünden az bir gecikme oldu.
 
2)           Hane Plus: Mayıs ayı ortasında satışlar başlamıştı. Ekim ayında inşaata başladık. 31 Aralık 2011"de teslim etmeyi planlıyoruz. Gecikme olmayacak.   çünkü burada bir taraftan kaba inşaat ilerlerken diğer taraftan da ince inşaat ilerleyecek.   Bugün itibariyle satışlarını bitirdiğimiz yüzde 50"lik kısmın tapuları verildi. İnşaata kamera sistemi kuruyoruz. Bu hafta sistem açılacak.   İnternetten canlı yayında inşaat izlenecek.   Ayrıca özel bir ekip kurduk. İnternet sitesinden tüm sorulara yanıt verecek.
 
3)           Ukra City: 31 Aralık 2012"de bitecek. şžubat ayındafore kazıkları çakılmaya başlanacak. Mart sonunda ise hava koşulları el verirse inşaata başlanacak. Tapularını vermek için çalışmalarımız sürüyor.
Tebernüş Kireçci

 


Geri Dön