19 / 04 / 2024

Ukra City ödeme planı!

Ukra City ödeme planı!

Firma: Ukra İnşaat

Proje: Ukra City

Ukra İnşaat tarafından 7 bloktan oluşan ve İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta Ukra İnşaat tarafından hayata geçirilen Ukra City ödeme planı...



Ukra City ödeme planı na haberimizden ulaşabilirsiniz. Ancak  Ukra City  ödeme planı na geçmeden önce projemizden biraz bahsedelim. İçinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu Ukra City projesinde yer alan konutlar 63 metrekare ile 160 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlanıyor. 


Ukra City projesi 2 parsel üzerinde konumlandırılıyor. Projede 7 blok bulunuyor.


Satışlarının yüzde 70'inin gerçekleştirildiği Ukra City'de fiyatlar 143 bin liradan başlıyor. Projede 1+1'ler 143 bin liradan, 2+1'ler 242 bin liradan ve 3+1'ler ise 354 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


Ukra City ödeme planı!


Ukra City ödeme planı na göre projede ister firma bünyesindeki seçeneklerden isterseniz de banka kredisi ile ödeme imkanından yararlanabilirsiniz. Projede; banka kredisi ile ödeme yapmak için yüzde 25 peşinat ödemeniz gerekiyor.


Ukra City ulaşım bilgilerine göre projeye 444 82 72 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.


Ukra City adres bilgilerine göre projenin adresi şöyle; Atatürk Mah. Adnan Kahveci Bulvarı Aşık Veysel Cad. Esenyurt-İSTANBUL


Ukra City iletişim;


Ukra City Telefon: 444 82 72

Ukra City Web Adresi: www.ukracity.com  


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön