28 / 03 / 2024

Ukra Group CEO'su Kürşat Tuncel'den Ukra City ve Hane Plus açıklaması!

Ukra Group CEO'su Kürşat Tuncel'den Ukra City ve Hane Plus açıklaması!

Ukra Group CEO'su Kürşat Tuncel, Hane Plus ve Ukra City projelerinin inşaat hızı ile ilgili www.emlakkulisi.com'a özel açıklama yaptı. Tuncel, "Hane Plus'ta teslim tarihini revize etmemizi gerektirecek bir durum sözkonusu değildir" dedi



Hane Plus'a havadan bakmak için tıklayın!Ukra City'e havadan bakmak için tıklayın!

İşte Ukra Group CEO'su Kürşat Tuncel'in, Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com'a yaptığı o özel açıklama:

"Hane Plus projesinde bu yılın Aralık ayı sonunda başlayacağı öngörülen teslim tarihini revize etmemizi gerektiren bir durum sözkonusu değildir. Hane Plus inşaatları 3 blok halinde yürütülmektedir. Bu blokların sosyal alan ve otopark tesislerinin kaba inşaatı %100 oranında bitmiştir. Konut kısımlarında ise A blokta %60, B blokta %72, C blokta ise %90 oranında kaba inşaatlar tamamlanmış durumdadır. İnce, elektrik ve mekanik işler bakımından ise A blok %5, B Blok %10, C Blok ise %20 oranında tamamlanmış durumdadır. Bu çerçevede aynı anda hem kaba inşaatların hem de ince işlerin devam ettirilmekte olduğu hususuna dikkat çekmek isterim.

Ukra City projemizde ise teslim tarihi Aralık 2012dir, planlandığı gibi inşaatlarımız devam etmektedir. Bu projede sosyal alanlar ve otoparkları içeren yeraltı imalatları toplam 13 blok şeklinde gerçekleştirilmekte olup 10 adedinde %100 oranında hafriyat ve fore kazık işleri bitmiştir, 3 blokta ise bu oran %40-60 arasındadır. Sözkonusu imalatlarda %25 kaba inşaat oranına ulaşılmıştır. Konutları içeren bloklarda ise A blokta %5, B blokta %10, C blokta %25, D blokta %25, E blokta %20, F blokta %10 kaba inşaat seviyelerine ulaşılmıştır. G blok inşaatı ise Ekim başında başlayacak olmakla birlikte tüm blokların teslimi aynı tarihte yapılmak üzere planlama yapılmıştır.

Her iki projemizin de sağlık, estetik ve esneklik durumu tartışmaya açık tünel kalıp sistemiyle değil de daha sağlıklı, kaliteli ve mimari esnekliğe sahip olduğu tarafımızca değerlendirilen endüstriyel kalıp teknolojisiyle gerçekleştiriliyor olması başlangıç dönemlerinde bir gecikme olduğu hissiyatı yaratabilse de netice olarak daha başarılı olacağı değerlendirildiğinden uygulamamıza istikrarla devam etmekteyiz. İnşaat işlerinin doğrusal olarak ilerlemediği ve altyapı dönemlerinde gözle görülmeyen imalatların çokluğu (ki toplam imalatın yaklaşık %25i toprak altı imalatlarına gitmektedir) değerlendirildiğinde eminiz ki kısa sure sonra konut bloğu katlarının oluşturulmasında temin edilen hız herkes için ikna edici olacaktır."


Geri Dön