29 / 03 / 2024

Ukra İnşaat, Fikirtepe kentsel dönüşüm süreci için büro açtı!

Ukra İnşaat, Fikirtepe kentsel dönüşüm süreci için büro açtı!

Ukra İnşaat İstanbuldaki kentsel dönüşümün pilot bölgesi seçilen Fikirtepede irtibat bürosu açtı. Ukra İnşaat, irtibat bürosu ile bölge halkını kentsel dönüşüm konusunda bilgilendirecek, süreci bilinçli bir şekilde değerlendirmelerine yardımcı olacak



 

Kentsel dönüşüm konusunda Ukra City projesiyle büyük bir deneyim kazandıklarını aktaran Ukra İnşaat CEOsu Kürşat Tuncel, Ukra olarak yatırımlarımızla Fikirtepe'nin vizyonunu değiştirecek projeler inşa etmek istiyoruz diye bilgi verdi.

İnşaat sektöründe başarılı projeleriyle kısa zaman içerisinde ismini sektörün üst sıralarına taşıyan Ukra İnşaat, yatırım rotasını Anadolu Yakasına çevirdi ve Fikirtepede irtibat bürosunu hizmete soktu. Ukra İnşaat, irtibat bürosu ile İstanbulu tehdit eden depreme hazırlanmak için başlatılan Kentsel Dönüşüm sürecinin pilot bölgesi olan Fikirtepede bölge halkını kentsel dönüşüm konusunda bilgilendirecek; bilinçlendirme çalışmalarıyla Fikirtepelilerin karar verme süreçlerinde yardımcı olacak.

Fikirtepe yatırımının kendilerini çok heyecanlandırdığını belirten Ukra İnşaat CEOsu Kürşat Tuncel, Fikirtepedeki projemizi hayata geçirmek için sabırsızlanıyoruz. İstanbuldaki kentsel dönüşüm sürecinin başlangıcı olan Fikirtepede, semt sakinlerine de çok büyük sorumluluk düştüğünü düşünüyoruz. Çünkü Fikirtepedeki kentsel dönüşüm hareketi başarıyla sonuçlanırsa, İstanbul gerçekten bu işi başarmış olacak. Böylece şehrimizdeki değişim ve dönüşüm hızlanacak diye konuştu ve şu ana kadar Fikirtepe için yaptıkları çalışmaları özetledi: Ukra İnşaat olarak kentsel dönüşüm kararı çıktığından bu yana Fikirtepe halkıyla yakın iletişimde olduk. Fikirtepelileri yapmış olduğumuz projelere götürdük, grubumuzun gücünü ve kararlılığını ürettiğimiz projelerle kendilerine anlattık. Fikirtepe sakinlerine sözleşmeden teslime kadarki sürecin şeffaf olacağı ve vaatlerimizi %100 yerine getireceğimizi taahhüt ettik. Şimdi de irtibat büromuzla arazi sahiplerinin tüm sorularına yanıt bulabileceği bir platform oluşturduk.

Tuncel, Beylikdüzündeki Ukra City projemizden büyük tecrübe kazandık. 127 kişiyi bir araya getirerek Ukra Cityyi hayata geçirdik. Anlaşma sağlanırsa deneyimlerimizi Fikirtepeye de aktarmayı ve bölgeye değer katacak güzel projeleri hayata geçirmeyi hedefliyoruz dedi.

 


Geri Dön