19 / 04 / 2024

Ukra İnşaat Kurtlar Vadisi Pusu'nun sponsoru oldu!

 Ukra İnşaat Kurtlar Vadisi Pusu'nun sponsoru oldu!

Hayata geçirdiği projeleriyle inşaat sektöründe kısa zamanda önemli bir yer edinen Ukra İnşaat, yeni sezonu merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu’ya ana sponsor oldu...



Yayınlandığı günden bu yana Türk halkını ekran karşısına kilitleyen Kurtlar Vadisi Pusu, Ukra İnşaat ana sponsorluğuyla yeni sezonuna başlıyor. 13 Eylül Perşembe günü ATV’de 10. sezonu yayınlanmaya başlayacak olan dizi, yine Ukra İnşaat sponsorluğuyla ekranlarda olacak.



Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atila Yavuz, “Geçtiğimiz yıllarda Kurtlar Vadisi ile yine sponsorluk anlaşması yapmış ve o dönemde çok genç bir firma olan Ukra İnşaat’ın marka bilinirliğini zirveye taşımıştık. Bu sezon da inşaat sektörünün güçlü markalarından Ukra ile Türk televizyon tarihinin en önemli dizilerinden Kurtlar Vadisi Pusu’yu bir araya getirdik. Bu yıl 10. yaşını kutlayan Ukra İnşaat olarak, 10 sezondur yayında olan bu kadar büyük bir yapımın ana sponsorluğunu üstlenmek ve hayranlarına ulaşmasına katkı sağlamak bize büyük mutluluk veriyor” diye bilgi verdi.


Geri Dön