25 / 04 / 2024

Ukra İnşaat Kurtlar Vadisi'ne Fikirtepe'den oyuncu alacak!

Ukra İnşaat Kurtlar Vadisi'ne Fikirtepe'den oyuncu alacak!

Ukraİnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atila Yavuz Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde anlaşma sağlanırsa bir kişiyi Kurtlar Vadisi dizisinde oynatacaklarını söyledi



İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin İstanbul geneli için planladığı kentsel dönüşüm modelinin pilot uygulaması Fikirtepe projesine Ukra İnşaat da talip oldu. Proje için Varyap, Teknik Yapı, Polat İnşaat, Selimoğlu Grup ve Ekşioğlu'nun da aralarında bulunduğu şirketlerle rekabet eden Ukra İnşaat Fikirtepelilerin gönlünü Kurtlar Vadisi ile fethedecek, anlaşma sağlanırsa bir kişi dizide oynayacak.

Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz, Fikirtepe'nin yaklaşık yüzde 8'ine yakın alanıyla ilgilendiklerini, 600 milyon TL'lik yatırımla Fikirtepe'ye vizyon projeler inşa etmek istediklerini söyledi. Kurtlar Vadisi ekibi ile Ukra İnşaatın reklam çalışmalarını sürdüren Yavuz, Fikirtepe halkının da Kurtlar Vadisi'ni çok sevdiğini, içlerinden bir kişiyi kura çekip dizide oynatabileceklerini kaydetti.

'BİRLİK İÇİN ZAMANA İHTİYAÇ VAR'
Fikirtepe'de gerekli anlaşmaların sağlanması için belirli bir süreye ihtiyaç olduğunu vurgulayan Yavuz, bayram tatilinden sonra ilk anlaşmalar için harekete geçeceklerini söyledi. Fikirtepe halkını, yapmış oldukları projelere götürdüklerini, idari kadroyla tanıştırdıklarını kaydeden Yavuz, Fikirtepe sakinlerine sözleşmeden teslime kadarki sürecin şeffaf olacağı ve vaatlerini yüzde 100 yerine getireceklerini taahhüt ettiklerini kaydetti.

Atilla Yavuz küçük pay sahiplerinin anlaşmaya yanaşmaması konusunda ise " Az arsa payı olan kişilere çözüm noktasından biraz daha fazla verilmesine göz yumulması gerekiyor. Müteahhit bunu aşmak isteyecek ve fazla ödeyecek" diye konuştu. Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde maliyetler olduğuna dikkat çeken Yavuz, Fikirtepelilere bu maliyeti karşılayabilecek firmaları seçmelerini tavsiye etti. Doğru paydalar konulmazsa projenin bitiminin 8-10 yılı bulacağını  ifade eden Yavuz "Biz Ukra olara hazırız" dedi.

63 ada yer alıyor
Kent merkezindeki son büyük alanlardan biri olan Fikirtepe'de yapımına başlanacak kentsel dönüşüm projesinde irili ufaklı 63 ada yer alıyor, ilçe sakinleri kurdukları ofislerde firmaların yüzde 60'a yaklaşan pay tekliflerini değerlendiriyor. Bir daireye yetecek arsası olmayanların anlaşmaya yanaşmaması ve yüzde 10'luk belediye payı görüşmeleri kilitliyor.

Yelda Akgün/Habertürk


Geri Dön