19 / 04 / 2024

Ukra mağdurları 11 Haziran'da eylem yapacak!

Ukra mağdurları 11 Haziran'da eylem yapacak!

Sessizliklerini bozan Ukra mağdurları 11 Haziran'da yeni bir eylem yapacak, mağdurlar Ukra'nın kendilerinden istediği fahiş paraları protesto edecek.




Ukra mağdurları 11 Haziran'da eylem yapacak. Ukra City Komşuları Derneği (UKOM) tüm Ukracity mağdurlarını uyararak, mağdurların bilinçli hareket etmelerini istedi. Şelale Plaza önünde toplanan mağdurlar Ukra'nın kendilerinden istediği fahiş paraları protesto edecek.



İşte UKOM'un o kritik uyarısı:


Sayın forum takipçileri;


1)Ukra daha mahkeme onayını almadan ve bu onaylı kayyum raporlarını mağdurlara sunamazken şu an mağdurlardan fiyat farkı altında istediği paralar sebebi ile usulsüzlük yapmaktadır. Lütfen sizden para talep ettiklerinde hepiniz ısrarla önce mahkeme onaylı kayyum raporunu görmek istediğinizi belirtin.


2)Mağdur ettiği insanları yani sizleri ayaklarına çağırdıklarında ısrarla şirkete duyulan güvensizlik sebebi ile önce tüm şirket ortaklarının mağdurlarla toplu toplantı yapmalarını ve süreçlerini anlatmalarını isteyiniz. (Bu talebiniz kesinlikle kabul görmeyecektir çünkü şu an Ukra şirketide ne yapacağını bilmiyor ve deneme yanılma yöntemi ile hareket ediyor. Nasrettin hocanın ya tutarsa diye göle maya çalması gibi)


3)Görüşmeye gidenlere bir süre sonra karar vermeleri yönünde baskı yapılacak ve Ukra şartlarını kabul etmediğiniz takdirde sözleşmenizin tek taraflı fesh edileceği yönünde noterden size bir ihtar çekerek sizlerin sözleşmesini iptal etme yönünde hareket edecektir. (Bu durumdan korunmak için ivedilikle Bakırköy tüketici mahkemelerine tapu tescil davası için başvuru yapınız)


4)Büyükçekmece adliyesine gidip sadece yarım saatinizi ayırıp kendi geleceğiniz için Ukra'ya karşı suç duyurunuzu mutlaka yapınız. Tapunuzu veya geri ödemenizi alıncaya kadar süreçte ne yaşayacağınız belli olmadığı için yasal işlemlerinizi başlatmanız sizin menfaatinizedir.


5)Ukra'nın dayattığı sözleşmeyi kesinlikle imzalamayınız. Yasal süreçteki ve daha önce Ukra ile yapılan elinizdeki sözleşmede bulunan tüm haklarınızı elinizden alıp karşılığında hemen tapu veya geri ödemenizi veremiyorlar. Belirsizlik söz konusu.


6)Sizleri şu an Ukra ile anlaşmaya ve ödeme yapmaya teşvik eden kişilere karşı akılcı davranıp  sizin için hiçbir garantisi olmayan bir belirsizlik doğrultusunda tekrar Ukra'nın menfaatleri için sizi niçin yönlendirmek istediklerini sorgulamanızı öneririz.



Eylem Şelale Plaza Önünde


Ukra mağdurları 11 Haziran Pazar günü saat 11:00'de Şelale Plaza önünde toplanarak bir protesto gösterisi gerçekleştirecek. Mağdurlar son eylemlerini 17 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirmişti.



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön