19 / 04 / 2024

Ukra mağdurları bayram öncesi toplanacak!

Ukra mağdurları bayram öncesi toplanacak!

Ukra İnşaat tarafından yapımına başlanan ancak tamamlanamayıp Özyurtlar İnşaat'a devredilen Ukra City'nin mağdurları bayram öncesi toplanacaklar.



Ukra İnşaat’ın Ukra City projesinde mağdur olan vatandaşlar tarafından kurulan Ukra City Komşuları Derneği (UKOM) , Ukracity mağdurlarının bayram öncesi toplanacaklarını açıkladı. 


UKOM Yönetim Kurulu Başkanı Müyesser Dulundu, Ukra Şirketine, hukuksal yönden tapu güvencesi sağlamak ve sözleşmelerin revize edilmesi için  Ukra avukatı Furkan Babuşçu ile bayram öncesi görüşme yapacaklarını duyurdu. 


UKOM Başkanı Müyesser Dulundu tarafından paylaşılan açıklama şu şekilde;


Sayın UKOM Komşularımız;

Ukra Şirketinin hukuksal olarak imza atmamızı istedikleri sözleşmeye istinaden; UKOM Derneği olarak Ukra şirketine hukuksal yönden tapu güvencemizi sağlamak için sözleşmenin revize edilmesi ve talep edilen rakamlarla ilgili indirim yapılması yönündeki çalışmalarımız doğrultusunda Ukra avukatı Furkan Babuşçu ve birçok mağdur komşumuzun avukatlığını yapan ve bizimde süreçte destek aldığımız avukatlarımızla birlikte bayram öncesi bir toplantı gerçekleştireceğiz.

Yapılacak toplantının beklentilerimizi karşılaması ve sizlere iyi haberler verebilmek arzusu ile bilgilendirmelerimiz devam edecektir.


UKOM YÖNETİMİ



Öznur YASLI / Emlakkulisi.com


Geri Dön