24 / 04 / 2024

Ukracity'nin Özyurtlar'a devri için son 25 imza!

Ukracity'nin Özyurtlar'a devri için son 25 imza!

Ukracity'nin Özyurtlar'a devri için çalışmalar sürerken Ukra mağdurları kalan son 25 imzanın atılmasını bekliyor. UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) yaptığı son açıklamada imza atmayan toprak sahiplerinin listesini yayınladı.




Ukracity'nin Özyurtlar'a devri için çalışmalar sürerken Ukra mağdurları kalan son 25 imzanın atılmasını bekliyor. Uzun zamandan beri sessiz kalan Ukracity mağdurları devir sürecinin yavaş ilerlemesi nedeniyle sessizliği bozmuş ve Esenyurt Belediyesi önünce ufak çaplı bir eylem gerçekleştirmişti.


UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) yaptığı son açıklamada imza atmayan toprak sahiplerinin listesini yayınladı. İşte UKOM'un açıklaması...


Sayın UKOM komşularımız;

Uzun zamandır yapmış olduğumuz ikili görüşmeler neticesinde ekte görmüş olduğunuz listeyi hazırlamış bulunmaktayız. Bu listedeki isimler henüz imza atmayan toprak sahiplerinin listesidir. Bu listedeki bulanık olan bölüm ise telefon numaralarıdır. Şu an için numaraları gizliyoruz ancak doğru bilgilere ulaşıldığı an(imza atmama sebepleri gerçekten Ukra ya da Özyurtlar tarafından mağdur ediliyor olmaları mı yoksa çok daha fazla pay almak için imza atmayı kabul etmiyor oldukları mı) gerekçeleri ile birlikte hem isimler hem numaraları hem de imza atmama sebepleri yine sizlerle paylaşılacaktır.

UKOM YÖNETİMİ


İmza atmayan toprak sahipleri


Ukracity nin Özyurtlar a devri için son 25 imza!



Ukracity'de neler oldu?

İlk eylemlerini 7 Şubat 2015 tarihinde gerçekleştiren Ukra City mağdurları 27 Şubat'ta Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile görüşmüş ve sıkıntılarını dile getirmişti. Sürecin yavaş ilerlemesi üzerine açlık grevine başlayan mağdurlar, son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazarak yaşadıkları mağduriyetleri belirtmişti.


Reklam filmlerinde Kurtlar Vadisi dizisinin oyuncularından Necati Şaşmaz ve Gürkan Uygun'u oynatarak dikkat çeken ve bozulan mali yapısını düzeltemeyince Aralık 2012'de iflas erteleme isteyen Ukra İnşaat 2 bin 560 konutun yer aldığı Ukracity projesini 1 Aralık 2010 tarihinde resmen satışa sundu. Alanları 62 ile 150 metrekare arasında değişen 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon konut tiplerine yer verilen proje 42 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. 



Ukra City reklam filmi!


Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön