19 / 04 / 2024

Ulaş Çetinkaya: Şehirde yapılacak AVM'lere karşıyız!

Ulaş Çetinkaya: Şehirde yapılacak AVM'lere karşıyız!

CHP Adana Büyükşehir Beledivesi Meclis Üyesi Ulaş Çetinkaya, Eski Başkan Vekili ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek ile birlikte şehirde yapılacak AVM'lere karşı olduklarını bildirdi.



TESK ve TESKOMB Yönetim Kurulu Üyesi  Adana  ESOB ve EKKK Güney Bölge Birliği Başkanı, Adana TKKNNEO ve S.S. Kuzey Adana EKKK Başkanı Merhum Kazım Barışık için Adana ESOB'a taziye, yeni yönetim kurulu başkanlarına da tebrik ziyaretleri sürüyor. 


"ŞEHİRDE YAPILACAK AVM'LERE KARŞIYIZ" 

CHP Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Parti Grup Sözcüsü ,Şehir Plancısı Ulaş Çetinkaya, Türkiye Emekliler Derneği Adana Şube Başkanı Sevfi H. İyiyürek, Kozan Kuaför ve Berberler Odası Başkanı Zahide Azgın ve eşi Muhammet Azgın da, Adana ESOB Eğitim ve Hizmet Binası'na gelerek, yönetim kurumu kararı ile Birlik Başkanlığına getirilen Eski Başkan Vekili ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek ile Birlik Başkan Vekili, Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş'a hem tebrik, hem de Merhum Başkan Banşık için taziyede bulundular. Emekliler Demeği Şube Başkanı Sevfi İyiyürek, Merhum Başkan Barışık'ın Adana için cok değerli ve yeri doldurulamaz bir yönetici olduğunu ifade ederken. "Her zaman takdir ettiğimiz bir insandı. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun"dedi. Başkan İvivürek. Başkan Sözütek'e de başarılar dilerken, emeklilerin başta paso ve  TOKİ  konutları hakkındaki çalışımla nna yardımcı olmalarım istedi. Kozan Kuaför ve Berberler Esnaf Odası Başkanı Zahide Azgın da. Merhum Başkan Barışık'la çalıştıkları süreçte baba - kız konumunda olduklarını, üzerinde çok hakkı bulunduğunu belir terek. "Allah gani gani rahmet evlesin. Mekanı cennet olsun. Size de başarılar dilivonım"diye konuştu. CHP Büyükşehir Belepesi Meclis Üyesi Ulaş Çetinkaya da, Merhum Başkan Kazım Barışık için tazivede bulunurken, Başkan Sözü tek"i de yeni görevinden dolavı tebrik edip,başarılar diledi. Başkan Sözütek. nazik ziyaret, taziye ve tebriklerinden dolavı ziyaretçilerine teşekkür ederken, özellikle Adana'da hızla sayıları artan Suriyelilerin işyerleri ve çoğaltılmaya çalışılan büyük AVM'lere tümden karşı olduklarını söyledi. Sözütek, TEKEL Eski Fabrikasının, Çukobirlik Denizli Eski Hizmet Bölümünün AVM yapılmasının şehir trafiğine getireceği yoğunluk ve keşmekeşe dikkat çekerken. Carrefoursa. Real gibi mağazaların kotları aşağı çekilerek ana yol üzerine kaydınla rak, yerlerinin de çok katlı bina inşaatlarına açılacak olmasını da eleştirerek, "Bu projeler trafiği daha da çıkmaza sokacak "uyarısında bulundu. Meclis Üyesi Ulaş Çetinkaya da, AVM'ler konusunda avnlı bir çalışma yaptığım ve bu konuya kamuoyu ile de paylaşacağını belirterek. Başkan Sözütek'e destek verdi. 


Adana Çukurova Gazetesi



Geri Dön