25 / 04 / 2024

Ultrakral Metal İnşaat Nakliyet Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Ultrakral Metal İnşaat Nakliyet Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Selahattatin Çerik tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Ultrakral Metal İnşaat Nakliyet Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Selahattatin Çerik tarafından kuruldu. 


Ultrakral Metal İnşaat Nakliyet Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-) METAL Her türlü metal eşya imalatı, alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak.Her türlü alüminyum doğrama, alüminyum kapıpencere, panjur işlerini yapmak, alınan işleri başka firmalara yaptırmak.Her türlü metal, akrilik stand reyonları,teşhir standları, metal stand, market alışveriş arabaları imali,alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak.Her çeşit zamak, çinko, alüminyum, baskı dökümü, ithalat ve ihracatını yapmak.Şirket her türlü madeni halka, kanca, zincir, civata, vida, somun, rondela cinsinden her türlü bağlantı elemanlarının imalatı alım satımı ithalatı ve ihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.





Ultrakral Metal İnşaat Nakliyet Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Merkez Mah.Bağlar Cad.No.14/4 Kağıthane 


Geri Dön