17 / 04 / 2024

Uludağ Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak bölümleri yıkıldı!

Uludağ Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak bölümleri yıkıldı!

Ali Ağaoğlu’nun Uludağ’daki Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak olduğu belirtilen 8 bin 500 metrekarelik bölümünün yıkımı Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.



İşadamı Ali Ağaoğlu’nun Uludağ’daki Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak olduğu belirtilen 8 bin 500 metrekarelik bölüm için Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından yıkım yapıldı. 


Bu işlemin yargı sürecinin sona ermesinden sonra gerçekleştirildiğini belirten yetkililer, “Oteldeki kaçak bölümlerin tamamı, tahsisli alanlar ayrı tutularak yıkılacak. Bu yıkım ise ödenek gönderildikten hemen sonra yapılacak. Ayrıca Uludağ’da, bu durumda bulunan bazı oteller var. Mahkemelerde davalar  sonuçlanınca buraları da yıkacağız” açıklamalarını yaptılar.  Kış turizminin önemli kayak merkezlerinden Uludağ’da, 1’inci yerleşim bölgesindeki tüm otellerin yıkılmasını öngören ‘Dönüşüm Planı’na otel işletmecileri tepki göstermişti. Ali Ağaoğlu da 2009 yılında 4 yıldızlı Ağaoğlu My Resort’u kapatmış, eşyayı da ihtiyacı olan okullara  ve kişilere dağıtmıştı.


Hürriyet





Geri Dön