23 / 04 / 2024

Uludağ Üniversitesi Gemlik Kampüsü'ne yeni meydan yapılacak!

Uludağ Üniversitesi Gemlik Kampüsü'ne yeni meydan yapılacak!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Uludağ Üniversitesi Gemlik Kampusu girişinde meydan ve çevre düzenleme çalışmalarını başlattıklarını açıkladı. Yılmaz, girişteki meydan çalışması ile ilçeye yakışır bir projeyi yaşama geçireceklerini söyledi.



Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Uludağ Üniversitesi Gemlik Kampusu girişinde meydan ve çevre düzenleme çalışmalarını başlattıklarını açıkladı.


Gemlik Kaymakamı Cahit Işık ile beraber çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, bölgenin ikinci büyük ve güzel meydana kavuşacağını söyledi. Daha önce üniversite çıkışından Emin Dalkıran Kordonu’na kadar olan kısımda meydan ve çevre düzenlemesi yaptıklarını kaydeden Yılmaz, U.Ü. Gemlik Yerleşkesi’ne yönelik, hizmet, yatırım ve çalışmaların da devam edeceğini bildirdi.


Kampusa daha evvel iki spor tesisi kazandırıp, liseler bağlantı yollarını genişlettiklerini hatırlatan Yılmaz, girişteki meydan çalışması dahilinde açık otoparklar, yeşil alanlar, yol çalışması, çevre düzenlemesi gibi üniversiteye ve ilçeye yakışır bir projeyi yaşama geçireceklerini söyledi.


Hürriyet


Geri Dön