19 / 04 / 2024

Uluhan Grup Esenyurt'un çehresini değiştirecek!

Uluhan Grup Esenyurt'un çehresini değiştirecek!

Esenyurt'un çehresini değiştirecek yeni projeler geliştiren Uluhan Grup, kentsel dönüşüm özelliği taşıyan projeler hayata geçiriyor. Uluhan Grup, 1050 konutta oluşan Uluhan Babil Kuleleri projesine başlayan grup projeyi tamamlayarak sahiplerine teslim ede



Esenyurt'un çehresini değiştirecek yeni projeler geliştiren Uluhan Grup, kentsel dönüşüm özelliği taşıyan projeler hayata geçiriyor. Gelişen Esenyurt bölgesinde Uluhan Babil Kuleleri ve Acunkent projelerinde yaşam merkezi niteliği taşıyan projelerde yeşil çevre ve ailelerin sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımlara da yer veriliyor, ilk olarak 1050 konutta oluşan Uluhan Babil Kuleleri projesine başlayan grup iki yıl içinde projeyi tamamlayarak sahiplerine teslim edecek, içerisinde 151 ticari birimin de yer alacağı projenin inşaat çalışmalarına şubat ayında başlayan Uluhan Grup, projeye 160 milyon TL yatırım yapacak. Yeşil alanların geniş tutulduğu proje içinde sağlık ve eğitim kurumlarına da yer veriliyor.

Bina Yönetim Sistemleri Garanti Koza bünyesindeki Koza Yönetim tarafından gerçekleştirilecek olan Uluhan Babü Kuleleri, ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi ile inşa ediliyor. Yapı, en güçlü depreme bile dayanıklı olarak inşa ediliyor. Uluhan Grup ortaklarından inşaat mühendisi Süleyman Demirhan, Pehlivan Lokantalarının sahibi Bekir Cesur ve Necati Aktülün ile Taha Aktül, vatandaşların yaşam standartlarım yükseltme ve ekonomik şartlarla ev sahibi olmalarını sağlamak amacıyla iddialı projeler hayata geçirdiklerini kaydediyor.

YÜZDE 25 PEŞİNAT
Projede ev sahibi olmak isteyenlere kredisiz, kefilsiz ve vade farksız uygun ödeme koşulları sunuyor. Yüzde 25 peşinat, 630 TL aylık taksit ve 50 aya varan kredilendirme olanağı bulunuyor. Projede büyüklükleri 40-45 metrekareden başlayan dairelerin fîyatlan da 50 bin TL'den başlıyor. Projedeki en büyük daireler olan 110 metrekarelik daireler ise 169 bin TL'ye kadar çıkıyor.
Projede 20 bin metrekare otopark alam, 1500 metrekare market alanı, 600 metrekarelik bir kreş, 300 metrekare açık havuz, 100 metrekare kapalı havuz, dört sinema salonu, dört spor salonu, 824 metrekare fitness merkezi, SPA, sauna ve seyir teraslan bulunuyor.
Sabah


Geri Dön