25 / 04 / 2024

Ulupark Evleri 19 bin 500 lira peşinat ve 120 ayda 0.99'luk faiz fırsatı!

Ulupark Evleri 19 bin 500 lira peşinat ve 120 ayda 0.99'luk faiz fırsatı!

Özel satış kampanyası hakkında bilgi veren Nilgün Tuna, şöyle devam etti: "Ulupark Evleri'nde konut sahibi olmak isteyenler sadece 19 bin 500 lira peşinat ve 120 ayda 0.99'luk faiz oranıyla, kredi kullanabiliyor...





TOPUZ Yapı, Ulukent'te yapımı devam eden projesi Ulupark Evleri için özel bir satış kampanyası düzenledi. Ulupark Evleri projesinde yaşam konforunu artıracak birçok özelliği bir arada sunduklarını belirten Topuz Yapı Satış Direktörü Nilgün Tuna, Karşıyaka, Çiğli, Çandarlı, Menemen ve Foça'ya yakınlığıyla ilgi gören Ulupark Evleri'nde, ev sahiplerinin 10 bin metrekarelik yeşil alan ve doğayla iç içe bir yaşam keyfi süreceklerini söyledi. 


Özel satış kampanyası hakkında bilgi veren Nilgün Tuna, şöyle devam etti: "Ulupark Evleri'nde konut sahibi olmak isteyenler sadece 19 bin 500 lira peşinat ve 120 ayda 0.99'luk faiz oranıyla, kredi kullanabiliyor. Kalan miktarı da daire tesliminde ödeyebiliyor. Bu özel koşullarla ev sahibi olmanın tam zamanı. Her aileye sunulacak bir adet yeraltı otoparkıyla hiçbir aile, otopark sorunu yaşamayacak. Böylelikle, site içinde görüntü kirliliği önlenecek ve toplam 10 bin 800 metrekarelik yeşil alan da site sakinlerinin kullanımına sunulacak. Ayrıca Ulupark Evleri'nde ısı ve ses yalıtımına da özel önem verdik. Proje, depreme dayanıklı şekilde inşa ediliyor" dedi. 


Sabah Egeli


Geri Dön