26 / 04 / 2024

Ulupark Evleri 2014 sonunda bitirilecek!

Ulupark Evleri 2014 sonunda bitirilecek!

İzmir Ulupark Evleri, hem kente ve eğitim kurumlarına yakınlığı, hem de doğayla iç içe oluşuyla dikkat çekiyor, Ulupark Evleri 'nin 2014 yılı sonunda bitirilmesi planlanıyor...




Topuz Yapının Ulukent'te yapımına başladığı yeni projesi Ulupark Evleri, hem kente ve eğitim kurumlarına yakınlığı, hem de doğayla iç içe oluşuyla dikkat çekiyor. Çanakkale yolu üzerinde, îzban Ulukent durağına 500, Gelişim Koleji'ne 150 metre mesafedeki Ulupark Evleri, 18 bin metrekare alan üzerinde 14 blokta 3 ve 4'er katlı toplam 167 konuttan oluşuyor. 


Uygun ödeme olanakları Topuz Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Birol Gündoğan, 2+1'de 110 ile 118 metrekare ile 3+1'de 142 ile 170 metrekare aralığında değişen büyüklüklerdeki Ulupark Evleri'nde ısı ve ses yalıtımına özel önem verildiğini, projenin 3 ve 4 katlı olması sayesinde depreme dayanıklılığının daha da artırıldığını söyledi. 

Gündoğan, projeye ilişkin şu bilgileri Topuz Yapı'nın izban Ulukent durağına 500 metre ve Gelişim Koleji'ne 150 metre uzaktaki yeni projesi, 18 bin metrekare alan üzerinde 14 blokta 3 ve 4'er katlı toplam 167 konuttan oluşuyor verdi: "Her evde ebeveyn banyosu, soyunma odası, kiler, ankastre mutfak, doğalgaz uyumlu kalorifer sistemi yer alacak. Yeraltı otoparkı ile hiçbir ailenin otopark problemi olmayacak. Böylelikle hem site içinde görüntü kirliliği önlenecek, hem de toplam 10 bin 800 metrekarelik yeşil alan site sakinlerinin kullanımına sunulacak." Gündoğan, anlaşmalı bankalarla çok uygun ödeme olanakları sağladıklarını ve Ulupark Evleri'nin 2014 yılı sonunda teslim edileceğini ifade etti. Karşıyaka, Çiğli, Çandarlı, Menemen ve Foça'ya yakınlığıyla yoğun talep görmesi beklenen Ulupark Evleri, Ulukent'te yeni bir yaşam fırsatı sunuyor. 3 ayrı parsel içinde kurulacak site içinde çocuk oyun alanları, geniş yeşil alan ve çevre düzenlemesi, çocuk ve yetişkin havuzu, toplantı odaları, metroya ring seferleri, 24 saat güvenlik ve kamera sistemi bulunacak. 

 Prestij projeler, Gediz Üniversitesi, Gelişim Koleji ve diğer eğitim kurumlarına çok yalan olan Ulupark Evleri, doğayla iç içe huzurlu bir ortam arayan ailelerin tercihi olacak. 



Yeniasır Gazetesi


Geri Dön