23 / 04 / 2024

Ulupark Evleri'nde minimum 180 bin TL'ye!

Ulupark Evleri'nde minimum 180 bin TL'ye!

Ulupark Evleri'nin, gerçekleştirdiği fırsat kampanyasıyla konutlar 180 bin TL'den başlayan özel fiyat ve ödeme koşullarıyla satılıyor. Ulupark Evleri, ev sahibi olmak isteyenlere 15 Haziran'a kadar özel ödeme seçenekleri sunuyor.




2014 yılı sonunda sahiplerine teslim edilecek Ulupark Evleri'nin, gerçekleştirdiği fırsat kampanyasıyla konutlar 180 bin TL'den başlayan özel fiyat ve ödeme koşullarıyla satılıyor. 

Ulupark Evleri'nde yaşam konforunu artıracak birçok özelliği bir arada sunduklarını belirten Topuz Yapı Proje Müdürü Hilmi Tarhan Köker, ev sahiplerinin 10 bin metrekarelik yeşil alan ve doğayla iç içe bir yaşam keyfi süreceklerini söyledi. 

Karşıyaka, Çiğli, Çandark, Menemen ve Foça'ya yakınlığıyla ilgi gören Ulupark Evleri'nin temel aşamasında yüzde 30'luk satış grafiği elde ettiğini ve karlı bir yatırım aracı olduğuna dikkat çeken Köker, "Projemizdeki daireler, hem yazlık, hem de kışlık olarak kullanabileceği gibi, yatının amaçlı da satın alınıyor. Çünkü emlakta bölgemizin yıldızının giderek parladığını da düşünürsek, Ulupark Evleri, bu yıl sonunda sahiplerine teslim edildiğinde, konutların değeri hızla artacak ve ciddi oranda prim yapacak. 

Ev almak isteyenler, 15 Haziran'a kadar sunulan özel rakamlarla hayallerindeki eve, hayallerindeki koşullarla sahip olabilir" diye konuştu.



Telefon: 0232 464 48 66

Web adresi: http://www.topuzyapi.com.tr


Yenigün 




Geri Dön