29 / 03 / 2024

Ulupark Evleri'nde, sabit faiz oranları sunuluyor!

Ulupark Evleri'nde, sabit faiz oranları sunuluyor!

Topuz Yapı'nın Ulukent'teki prestij projesi Ulupark Evleri'nde, ev almak isteyenler için uygun ödeme koşulları ve sabit faiz oranları sunuluyor. Ulupark Evleri'nin, 2014 yılı sonunda teslim edilmesi planlandı...



Topuz Yapı'nın Ulukent'teki prestij projesi Ulupark Evleri'nde, ev almak isteyenler için uygun ödeme koşulları ve sabit faiz oranları sunuluyor. 


60 ayda 0.48 ve 120 ayda 0.72 oranıyla sağlanan özel kredi koşullarıyla daha cazip hale gelen projede, site sakinlerini 10 bin metrekarelik yeşil alan ve doğayla iç içe bir yaşam bekliyor. Karşıyaka, Çiğli, Çandarlı, Menemen ve Foça'ya yakınlığıyla da yoğun talep gören Ulupark Evleri'nin, 2014 yılı sonunda teslim edilmesi planlandı. 


Yeşil alanlar özgün mimarisi ve sosyal donatılarıyla tercih edilen Ulupark Evleri, Çanakkale yolu üzerinde, Izban Ulukent Durağı'na 500 metre ve Gelişim Koleji'ne 150 metre mesafedeki konumuyla dikkat çekiyor. 18 bin metrekare alan üzerinde 14 blokta, 3'er ve 4'er katlı 143, 150, 160 ve 170 metrekarelik toplam 1 75 konuttan oluşan Ulupark Evleri, bölgeye değer katacak projeler arasında gösteriliyor. Topuz Yapı Satış Direktörü Nilgün Tuna, Ulupark Evleri'nin, yeraltı otoparkı, yüzme havuzu, fitness, yeşil ve sosyal alanlar, çocuk oyun parkıyla, hem yazlık hem de kışlık olarak kullanılabilecek yapıda tasarlandığını söyledi. 


3 ve 4 katlı Her evde ebeveyn banyosu, soyunma odası, kiler, ankastre mutfak, doğalgaz uyumlu kalorifer sisteminin yer alacağını dile getiren Tuna, "Her aileye sunulacak bir adet yeraltı otoparkıyla hiçbir aile, otopark sorunu yaşamayacak. Ulupark Evleri'nde ısı ve ses yalıtımına de özel önem verdik. Projenin 3 ve 4 katlı olması sayesinde depreme dayanımı daha da artırıldı" diye konuştu. 3 ayrı parsel içinde kurulan site içinde çocuk oyun alanları, geniş yeşil alan ve çevre düzenlemesi, çocuk ve yetişkin havuzu, toplantı odaları, metroya ring seferleri, 24 saat güvenlik ve kamera sistemi bulunurken; Gediz Üniversitesi, Gelişim Koleji ve diğer eğitim kurumlarına yakın konumda bulunan Ulupark Evleri, doğayla iç içe bir ortam arayan ailelerin tercihi oluyor. 


Yeni Asır Gazetesi 


Geri Dön