28 / 03 / 2024

Uluslararası Gayrimenkul Piyasaları Çalıştayı 19 Haziran'da!

Uluslararası Gayrimenkul Piyasaları Çalıştayı 19 Haziran'da!

Özyeğin Üniversitesi – Alp Alkaş Perakende ve Gayrimenkul Merkezi (aA PGMM) tarafından düzenlenen 1. “Uluslararası Gayrimenkul Piyasaları Çalıştayı”, 19 Haziran 2014 Perşembe günü Borsa İstanbul Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.



Borsa İstanbul sponsorluğunda, Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD), ÇEDBİK ve Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği (TDUB) desteği ile düzenlenen, gayrimenkul sektörünün global arenadaki uzmanları ve akademisyenlerini bir araya getirecek olan toplantıda, Türkiye gayrimenkul sektörü dinamikleri, uluslararası gayrimenkul piyasalarındaki son gelişmeler kapsamında ele alınacak.

 

Aralarında Massachusetts Institute of Technology'den Prof. Dr. David Geltner, Singapur National Üniversitesi'nden Prof. Dr. Yongheng Deng, Madison Wisconsin Üniversitesi'nden Prof. Dr. Abdullah Yavaș, Yale Üniversitesi'nden Kevin D. Gray, Hollanda Maastricht Üniversitesi'nden Prof. Dr. Piet Eichholtz, Kanada Laval Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ossama Kettani gibi dünyanın en saygın üniversitelerinden akademisyenler ile ülkemiz gayrimenkul sektörü uzmanlarının konuşmacı olarak yer alacağı toplantı 19 Haziran 2014 Perşembe günü Borsa İstanbul Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.


Geri Dön