27 / 04 / 2024

Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı 29-30 Nisan 2015'te!

Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı 29-30 Nisan 2015'te!

"Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı"nın dünyada giderek artan enerji talebinin daha rasyonel kullanılmasına akıllı sayaç politik ve stratejileri ile akıllı binalar ile otomasyon sistemlerine büyük katkı sağlanacağı düşünülüyor.




Önümüzdeki dönemde mevcut enerji şebeke sisteminin akıllı şebeke yönetim sistemine kayacağı ve uluslararası anlamda daha yaygınlaşacağı beklenirken, 29-30 Nisan 2015 tarihlerinde, İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde 3.'sü düzenlenecek olan "Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı"nm dünyada giderek artan enerji talebinin daha rasyonel kullanılmasına akıllı sayaç politik ve stratejileri ile akıllı binalar ile otomasyon sistemlerine büyük katkı sağlanacağı düşünülüyor. 

Temsilciler katıldı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve UGETAM'm himayelerinde gerçekleştirilecek kongre ve fuarın 2. Yürütme Kurulu toplantısı, "TÜBİTAK UME "nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya, ilgili kuruluşların temsilcileri katıldı. 

Açılışını Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Fikri Işık ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'm yapacağı, Türkiye'nin bölge ve ülkeler arasında enerji merkezi haline gelmesini sağlayan 1CSG İstanbul 2015'e bu yıl da, yerli ve yabancı 250 firma ve 5 bin sektör temsilcisinin katılması bekleniyor. ICSG 2015'e özellikle CIS ülkeleri, Orta ve Doğu Afrika, Güney Amerika ve Ortadoğu, İngiltere'den hükümet ve bürokrat düzeyinde heyetlerin yer alacağı bildirildi. ICSG İstanbul 2015 için Almanya, İngiltere, İtalya, Danimarka, Hollanda ve Fransa ilgili kurumları ile iş birliği içine girilirken, bu ülkelerden kongreye heyetler geleceği ve uluslararası ikili görüşmelerin gerçekleştirileceği ifade edildi. Bu kapsamda 4-6 Kasım 2014 tarihleri arasında Amsterdam'da gerçekleşecek olan European Utility Week Kongre ve Fuarı'nda ICSG İstanbul 2015'in tanıtımı yapılacak. 



Milliyet Ankara


Geri Dön