29 / 03 / 2024

Uluslararası Resort Turizm Kongresi'nin 4'üncüsü Aska Resort Otel'de yapılacak!

Uluslararası Resort Turizm Kongresi'nin 4'üncüsü Aska Resort Otel'de yapılacak!

Bu yıl 4'üncüsü yapılacak Uluslararası Resort Turizm Kongresi, seyahat endüstrisinin yerli ve yabancı profesyonellerini bir araya getirecek. Uluslararası Resort Turizm Kongresi'nin 4'üncüsü Aska Resort Otel'de gerçekleştirilecek.



'Geleceğin Turizmi, Turizmin Geleceği' başlığı altında yapılacak kongrede seyahat endüstrisinin yerli ve yabancı profesyonelleri bir araya gelecek. 


Ünlü tur operatörlerinden Thomas Cook'un COO'su Peter Fankhauser'in yanı sıra turizm eski bakanlarından Bahattin Yücel, Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkanı Osman Ayık. Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, Prof. Dr. Güngör Uras, YANDEX Türkiye CEO'su Mehmet Ali Yalçmdağ ile sektörün önde gelen isimleri kongrede konuşmacı olarak yer alacak. 


GELECEĞİN TURİZMİ

Kongreyle ilgili bilgi veren Akdeniz Turistik Otelciler ve işletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, etkili sunumlarla bugünün ve geleceğin turizminin konuşulacağını söyledi. Sektörün ulusal ve uluslararası alanda öne çıkan firma ve kuruluşlarının üst düzey yöneticileriyle oturumlar yapılacağını belirten Hacısüleyman, "Kongrede dünya turizminin merkezi Akdeniz bölgesindeki gelişmeler, online seyahat pazarının geleceği, turizm yatırımlarının verimlilik ve finansmanı Türkiye'nin yeni turizm destinasyonları ve kruvaziyer turizmi tartışılacak" dedi. 

Yusuf Hacısüleyman ayrıca tüketici davranış trendleri, geleceğin seyahat eğilimleri ve turizmin ekonomik etkilerinin de ele alınacağını kaydetti. 

Hürses Antalya


Geri Dön