19 / 04 / 2024

Uluslararası Teknoloji Bağımlılığı Kongresi başlıyor!

Uluslararası Teknoloji Bağımlılığı Kongresi başlıyor!

Teknoloji bağımlılığı ile ilgili farkındalık yaratmak, çözümler bulmak ve önleyici tedbirler almak amacıyla düzenlenen II. Uluslararası Teknoloji Bağımlılığı Kongresi, 26-27 Ekim tarihlerinde Cevahir Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.




Çağımızın hastalığı olarak kabul edilen ve tüm dünyada yaygın olarak görülen "teknoloji bağımlılığı" ile ilgili farkındalık yaratmak, çözümler bulmak ve önleyici tedbirler almak amacıyla düzenlenen II. Uluslararası Teknoloji Bağımlılığı Kongresi, 26-27 Ekim tarihlerinde Cevahir Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.


Geçtiğimiz yıl Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla ilk kez gerçekleştirilen Uluslararası Teknoloji Bağımlılığı Kongresi’nin ikincisi, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ömer Dinçer, Türkiye-Azerbaycan Dostluk Grubu Başkanı ve Sağlık, Aile, Çalışma Ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Necdet Ünüvar ve Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Zafer Gül’ün de aralarında bulunduğu birçok önemli isimle 26-27 Ekim tarihlerinde Cevahir Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.



Geri Dön