25 / 04 / 2024

Uluslararası Yapı Fuarı'nda stand ödülleri sahiplerini buldu

Uluslararası Yapı Fuarı'nda stand ödülleri sahiplerini buldu

Doğan Hasol tarafından açılışı yapılan  "33.Uluslararası Yapı Fuarı İstanbul 2010" yerli yabancı yapı profesyonelleri tarafından büyük ilgi görüyor



T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkan Vekili Faruk Karabel, İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) Başkanı Orhan Turan ve Yapı-Endüstri Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Hasol tarafından açılışı yapılan  "33.Uluslararası Yapı Fuarı İstanbul 2010" yerli yabancı yapı profesyonelleri tarafından büyük ilgi görüyor. Tüyap Fuar Merkezi / Büyükçekmece'de devam eden Fuar, 9 Mayıs 2010 Pazar akşamına kadar açık olacak.

Yapı  sektörünün en büyük etkinliği olan "33. Uluslararası Yapı Fuarı İstanbul 2010"un gelenekselleşen "Amacına Uygun Düzenlenmiş Stand Ödülleri" fuar kapsamında düzenlenen törenle sahiplerini buldu. 

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 1978 yılından beri düzenlenen Yapı Fuarı İstanbul 33. kez yapı sektörünün uluslararası buluşma noktası oldu. Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi/Büyükçekmece'de devam eden fuar kapsamında düzenlenen "Amacına Uygun Düzenlenmiş Stand Ödülleri" sahiplerini buldu. Birincilik ödülüne "Aspen Yapı ve Zemin Sistemleri San. ve Tic. A.Ş." ikincilik ödülüne "BASF Yapı Kimyasalları Sanayi A.Ş.", üçüncülük ödülüne "Kale Sinterflex Çanakkale Kalebodur Seramik A.Ş.", mansiyon ödülüne ise "MPG Yapı San. ve Tic. Ltd. Şti."ye ait standlar değer bulundu. 

Yaklaşık 75 ülkeden 850 firmanın katılımı, binlerce ürün adedi ve çeşidi ile; Ortadoğu, Kafkas ve Balkan Bölgesi'nin en büyük sergileme alanı, katılımcı ve ziyaretçi sayısına sahip "33. Uluslararası Yapı Fuarı İstanbul 2010" 9 Mayıs 2010 Pazar akşamına kadar açık olacak. 

Yapı Fuarları'nda geleneksel olarak, fuara katılan firmalar arasında düzenlenen "Amacına Uygun Düzenlenmiş Stand Ödülleri" Yapı Fuarı İstanbul kapsamında düzenlene törenle sahiplerini buldu. 

Yrd. Doç. Dr. Ali Çiçek, Y. Mimar Hayriye Sözen, Yrd. Doç. Evren Enginöz, Dr. Emrah Acar ve Mimar Ali Manço'dan oluşan seçici kurul, fuarda yer alan standları:

Standın ürünle kurduğu bağlantı
Standın ürünün belirtilmek istenen niteliklerini en iyi şekilde vurgulaması
Standın üç boyutlu tasarım nesnesi olarak düzenlenmesi
Standdaki görsel malzeme kullanımındaki estetik kriterler özelliklerine göre değerlendirmeye tabii tuttular. 

Seçici kurulun değerlendirmesi sonucunda yukarıdaki kriterlere ek olarak; ürünün ve teknolojik olanakların sergilenmesi ve vurgulanmasında ortaya koyduğu yenilikçi tutum, stand strüktürünün tasarımı, ziyaretçi tasarımı için oluşturulan yenilikçi çözüm ve özenli uygulama ile "Aspen Yapı ve Zemin Sistemleri San. ve Tic. A.Ş." birincilik ödülüne layık görüldü. İkincilik ödülü; ürünleri ve kurumsal kimliği, yenilikçi mobilya, aydınlatma ve görsel tasarımlar ile etkileyici biçimde sergilemesi, iç mekan kurgusu ile yenilikçi, ziyaretçi-kurum diyalog olanakları yaratması, özenli uygulaması nedeniyle "BASF Yapı Kimyasalları Sanayi A.Ş."ye verildi. "Kale Sinterflex  Çanakkale Kalebodur Seramik A.Ş." üçüncülük ödülünü; ürünün tüm uygulama olanaklarını bütünlük sergileyen bir mimari ve iç mekan düzenlemesi sebebiyle aldı.

Mansiyon ödülü; tamamen ürünün kendisiyle oluşturulan başarılı stand mekanı, uygulanan etkileyici aydınlatma ve görsel efekt ile"MPG Yapı San. ve Tic. Ltd. Şti."ne verildi.

 


Geri Dön