25 / 04 / 2024

Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi’nin 4'ncüsü 20-21 Nisan'da!

Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi’nin 4'ncüsü 20-21 Nisan'da!

Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi’nin dördüncüsü 20-21 Nisan 2015 tarihlerinde Raffles İstanbul Zorlu Center’da düzenleniyor. İBB'nin de aralarında olduğu Türkiye ve yurtdışından çok sayıda kuruluş ile sektör örgütü de kongreyi destekliyor.



Bahçeler çatılara taşınıyor, şehirlerin gri etkisi yeşile dönüşüyor… Uluslararası Yeşil Çatı Derneği (IGRA)’nin tüm dünyada yeşil bina ve çatıların önemine dikkat çekmek amacıyla düzenlediği Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi’nin dördüncüsü 20-21 Nisan 2015 tarihlerinde Raffles İstanbul Zorlu Center’da düzenleniyor. 


Onduline Avrasya A.Ş. Ana Sponsorluğunda gerçekleşecek 4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi’nin Platin Sponsoru ise Zorlu Center. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin de aralarında olduğu Türkiye ve yurtdışından çok sayıda kuruluş ile sektör örgütü de kongreyi destekliyor.


Betonlaşma ile birlikte artan hava kirliliği ile mücadelede en etkili yol olan yeşil çatılar ile ilgili dünyanın en büyük etkinliği olma özelliğini taşıyan kongrenin açılış konuşmasını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş yapacak. Kongre kapsamında güncel gelişme ve teknolojilerin yanı sıra yeşil çatıların modern mimarlık konseptleri ve şehir planlama çözümleri ile ilişkisi de değerlendirilecek.


Geri Dön