29 / 03 / 2024

Ümit Bozdoğan kimdir?

Ümit Bozdoğan kimdir?

Son 7 yıldır Pazarlama ve Satış Koordinatörü olarak Makro İnşaat'ta görev alan Ümit Bozdoğan, yoluna kendi kurduğu Panorama Danışmanlık ile devam ediyor. Peki, Ümit Bozdoğan kimdir? İşte Ümit Bozdoğan...



Ümit Bozdoğan kimdir?

Ümit Bozdoğan, 4 Ekim 1977, Kayseri doğumlu. Aslen Kayserili olan Ümit Bozdoğan, geçtiğimiz günlerde 7 yıldır hizmet verdiği Makro İnşaat'tan ayrılarak Panorama Danışmanlık şirketini kurdu.


Başarılı ve büyük konut projeleri ile açık arttırmalı ticari projelerde tecrübesi bulunan Ümit Bozdoğan Kayseri Lisesi'nden mezun. Bozdoğan üniversite eğitimini ise Erciyes Üniversitesi İşletme bölümünde aldı.


Ümit Bozdoğan, sektöre Soyak'ta satış danışmanı olarak girdi. Daha sonra ise sırasıyla Özyazıcı İnşaat, Garanti Koza, Dündar İnşaat gibi firmalarda satış yönetmenliği ve satış müdürlüğü görevlerinde bulundu.


Son 7 senedir ise Makro İnşaat Pazarlama ve Satış Koordinatörü olarak görev alan Ümit Bozdoğan geçtiğimiz Pazartesi günü bu görevinden ayrıldı.


Bahçetepe İstanbul, Kayaşehir AVM, Giriş Kayaşehir gibi projelerin Pazarlama ve Satış Koordinatör'lüğünü yapan Ümit Bozdoğan şimdi ise kendi kurduğu Panorama Danışmanlık Şirketin'de Satış ve Pazar Danışmanlığı ve Eğitim Danışmanlığı hizmeti verecek.



Ümit Bozdoğan Makro İnşaat'tan ayrılarak Panorama Danışmanlık'ı kurdu!




Geri Dön