24 / 04 / 2024

Ümit Türüdü Şen kimdir?

Ümit Türüdü Şen kimdir?

Kiler GYO’dan Emaar Türkiye’ye Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak transfer olan Ümit Türüdü Şen kimdir? Ümit Türüdü Şen bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?



Ümit Türüdü Şen kimdir?

Ümit Türüdü Şen, Kiler GYO’dan Emaar Türkiye’ye transfer olan, Emaar Türkiye Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı.


Emaar Türkiye Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ümit Türüdü Şen 1983-1989 yılları arasında Boğaziçi Üniversitesi İktisat Fakültesi ve İş Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. 


İş hayatına reklam ajansında müşteri yönetmeni olarak başlayan Ümit Türüdü Şen, 1999'dan 2005'e kadar Alarko Turizm Grubu'nda çeşitli görevler aldı. Şen, gayrimenkul sektöründe hizmet vermeye 2005'te Multi Turkmall’da başladı.


Ümit Türüdü Şen, 2006 – 2008 yılları arasında Kiler GYO’ya ait Levent'teki İstanbul Sapphire'in Pazarlama ve Satış Grup Başkanı görevini üstlendi. 


Şen, Ağustos 2008’den bugüne Emaar Türkiye Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyor. 


Emaar Türkiye

Türkiye pazarına 2006 yılında konut sektöründeki yatırımıyla giriş yapan EMAAR, ilk yatırımı Toskana Vadisi’ni İstanbul Büyükçekmece Göl Vadisi’nde 1 milyon 700 bin m2’lik bir alanda inşaa etmektedir. Toskana Vadisi’nde tüm proje tamamlandığında 12 tipte toplam 524 konut bulunacaktır. Yaşamın başladığı Toskana Vadisi’nin birinci fazında 174 villa ve Dolce Vita Yaşam & Spor Kulübü, ikinci fazında Toskana Çarşısı ve yine eşsiz Toskana mimarisi ile tasarlanmış göl ve deniz manzaralı ikiz villalar ile bahçeli ve teraslı villa daireler bulunuyor.


Emaar Türkiye, yeni yatırımı olarak geliştirdiği İstanbul Çamlıca’daki, içerisinde 1000 adet rezidans, İstanbul’un en büyük alışveriş ve eğlence merkezi, 40 bin m2 ofis ve 5 yıldızlı The Address Hotel’in bulunacağı Emaar Square’i satışa sunuyor.


Emaar, Türkiye pazarında uzun soluklu ve yüksek katma değerli bir şirket olmayı hedefleyerek, yatırımlarına konutun yanı sıra turizm ve eğlence, alışveriş merkezi geliştirme, perakende ve ticari kiralama sektörlerinde devam ederek ürettiği tüm yaşam projelerinde mükemmelliği hedefliyor.



Ozan Balaban kimdir?
Emaar Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Ümit Türüdü Şen, Toskana Vadisi'ni anlatıyor! Tıklayın ve izleyin!
Ümit Türüdü Şen Emaar'a geçti!


Geri Dön