18 / 04 / 2024

Ümit Uysal: Bambus Plajı'nı eninde sonunda yıkacağız!

Ümit Uysal: Bambus Plajı'nı eninde sonunda yıkacağız!

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, meclis üyeleri ve basın mensuplarının katılımıyla devam eden ve tamamlanan projeler için bir gezi düzenledi. Uysal, falezlere beton dökülerek yapılan Bambus Plajı'nı eninde sonunda yıkacaklarını söyledi



Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, meclis üyeleri ve basın mensuplarının katılımıyla devam eden ve tamamlanan projeler için bir gezi düzenledi. AK Parti Grup Sözcüsü Cemal Öner ve MHP Sözcüsü Mustafa Taşbaş'ın da katıldığı yatırım turunda Bambus Plajı ile ilgili gelişmeler de ele alındı.


ENİNDE SONUNDA YIKACAĞIZ 

Başkan Ümit Uysal, plajın sürekli tutanak tutup tedbir aldıkları bir yer olduğunu söyledi. Yıkım ekiplerinin yıkımı yapacağı zaman yürütmeyi durdurma kararı geldiğini belirten ve inşaat sahiplerini tanımadığını söyleyen Uysal "İnşaatı yapanı bilmiyorum. Hukuka aykırı olarak Bambus gibi bir yerde faaliyet gösteren kişi kim olursa olsun, babam Mehmet Ali Uysal olsa da fark etmez. Onu biz eninde sonunda yıkarız" ifadelerini kullandı.


HUKUK MUTLAKA KAZANIR 

Bambus'ta eninde sonunda hukukun galip geleceğini ifade eden Uysal, "Biz hukuka saygı göstererek duruyoruz. Bu sonsuza kadar devam etmez. Yürütmeyi durdurma kararının da eninde sonunda kalkacağını umuyorum. Müdahalemizi yaparız hukuka aykırılığı gideririz. Orası park, kıyı sit alanı. Hiç bir şey yapamazlar orada. Herkesin devreye girmesi gerekiyor. Hukuka aykırı bir iş korunamaz" diye konuştu. Başkan Uysal, otobüs içerisinde yaptığı sohbette Kırcami imar planının hazır olduğunu söyledi. Uysal, "Kimse inanmıyordu ama sona geldik. Çok olağan bir durum yaşanmadığı takdirde bu yıl tapuları verecek durumdayız. 18 parselasyonu taslak olarak bizde şuan. 5 binlik ve 25 binlikte revizyon imar planları geçmişti. Bu da binlikleri değiştirmek zorunda bırakmıştı bizleri. Binlik kısımda geçti. Askı ve itiraz süreleri geçer geçmez 18 uygulamamız parselasyonumuz hemen askıya çıkartıp hızla prosedürü işleteceğiz" diye konuştu.


Sabah Akdeniz


Geri Dön