23 / 04 / 2024

Ümit Uysal: İlk işimiz Kırcami imar planı oldu!

Ümit Uysal: İlk işimiz Kırcami imar planı oldu!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Biz size geliyoruz" sloganlı halk günü toplantılarına devam ediyor. Yeni yılın ilk toplantısını Meltem Mahallesi'nde gerçekleştiren Uysal, ikinci toplantıyı Demircikara Mahallesi'nde yaptı.




Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Biz size geliyoruz" sloganlı halk günü toplantılarına devam ediyor. Yeni yılın ilk toplantısını Meltem Mahallesi'nde gerçekleştiren Uysal, ikinci toplantıyı Demircikara Mahallesi'nde yaptı. Mahalle sakinlerine belediye çalışmalarını anlatan Uysal, "İlk işimiz Kırcami imar planını yapmak oldu. Doğalgaz sorunu vardı. Doğalgaz firması ile mutabakat sağladık. 2017 sonuna kadar bütün mahallelerimizde doğalgaz çalışmalarının tamamlanması ile ilgili anlaşma sağladık" dedi. 

Temizlik çalışmaları Belediyenin yeşil alan ve temizlik çalışmaları hakkında da bilgi veren Uysal, "Çöp konteynerlerini yer altına almak için çalışmalarımızı hızlandırdık. Müdürlüğümüz üç atölyede yer altı konteyner üretimi yapıyor. 


20'den fazla noktada park çalışması devam ediyor. Mezbelelik alanları park ve yeşil alana dönüştürüyoruz. Cenaze ve taziye hizmetlerimiz vatandaşlarımıza hizmetine devam ediyor" diye konuştu. Başkan Uysal, Turunç Masa uygulamaları hakkında da bilgi verdi.


Milliyet Akdeniz


Geri Dön