29 / 03 / 2024

Ümit Uysal: Kırcami planı en geç Mart'ta bitecek!

Ümit Uysal: Kırcami planı en geç Mart'ta bitecek!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kırcami planının en geç Mart ayında biteceğini söyledi. Başkan Uysal, belediye çalışmalarını vatandaşlara iki bölümde anlattı.



Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Halk günü toplantılarına Güzeloluk Mahallesi’nde devam etti. Kültür Sitesi Toplantı Salonu’nda düzenlenen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, Başkan Uysal, belediye çalışmalarını vatandaşlara iki bölümde anlattı. Birinci bölümü klasik belediyecilik çalışmaları olan fen işleri, park bahçeler ve temizlik işleri, ikinci bölümü sosyal belediyecilik çalışmaları olan eğitim bilim merkezleri, kreşler, yaşlı evleri, MURGEM, engelli merkezi, cenaze hizmetleri ile projeleri kapsayan ve sosyal belediyecilik olarak ikiye ayıran Başkan Uysal, vatandaşların sorularını da tek tek cevapladı.


BAŞKAN UYSAL, KIRCAMİ PLANINI ANLATTI

Güzeloluk Mahallesi sakinlerine, Kırcami imar planı ile ilgili yaptıkları çalışmaları anlatan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Göreve başladığım ilk günden itibaren Kırcami imar planını çalışmaya başladım. Kırcami imar planının yapılması için özel bir alanda, uzmanlardan oluşan özel bir ekip kurduk. Kırcami imar planına çok yoğun çalışmamızın iki nedeni vardır. Birincisi; çocukluğumda Kırcami bölgesinde karpuz satardık. Kırcami bölgesinde o günlerde, bölgede yaşayan abilerimiz imar planından söz ederlerdi. Yaklaşık 35 yıl önce imar planının konuşulduğunu bilirim. İkincisi yerel seçimlerden öncede Kırcami meydanında söz verdim. İlk ay binde birlik planı bitireceğiz diye. Bir ayda binde birlik planı meclise sunulacak şeklini bitirdik” diye konuştu.


HERKESİ ŞAŞIRTTIK

Kırcami İmar planını bitirince kamuoyu ile paylaştıklarını ve kısa sürede bitirilmesinden dolayı herkesin şaşırdığını sözlerine ekleyen Başkan Uysal, “Sivil toplum kuruluşlarını davet ettik, planı dağıttık. Taslak halinde hazırladığımız planı sivil toplum örgütleri ile eksiklerini gidererek düzenledik. İnşaat alanını yüzde 20 arttırarak yüzde 60’a çıkardık. Büyükşehir Belediye Meclisi’nde plan oy birliği ile geçti. Hızlı bir şekilde 18 uygulamasına başladık ve rekor bir zamanda 8 ayda tamamladık. Ancak 5 binde birlik ve 25 binde birlik planlara dava açanlar oldu. Mahkeme dosyalarına itiraz ettik ve bilirkişi raporları bizim aleyhimize çıktı. Mevcut nedenlerden dolayı 18 uygulamasını (parselasyon) açıklamadık. Kırcami İmar Planı’nda 90 dönüm alanda 2 adet hastane alanı bulunuyor. Kamuya ait alanları planda tek bölgede topladık. 5 binde birlik ve 25 binde birlik revize planlarını Büyükşehir Belediyesi yapacak. En geç önümüzdeki yıl Mart ayına kadar karpuz sattığım Kırcami bölgesinin imar planının 18 uygulaması (parselasyon) tamamlanacak” dedi.




Hürriyet 



Haber Radikal Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, en geç önümüzdeki yılın mart ayına kadar Kırcami bölgesinin imar planının parselasyon uygulamasının tamamlanacağını bildirdi.


Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, halk günü toplantıları kapsamında Güzeloluk Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Kültür sitesi toplantı salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Uysal, Kırcami imar planıyla ilgili bilgi verdi.Göreve başladığı ilk günden itibaren Kırcami imar planıyla ilgili çalışmaya başladığını kaydeden Uysal, şu bilgileri verdi:


"Sivil toplum kuruluşlarını davet ettik, planı dağıttık. Taslak halinde hazırladığımız planı sivil toplum örgütleri ile eksiklerini gidererek  düzenledik. İnşaat alanını yüzde 20 arttırarak yüzde 60'a çıkardık. Büyükşehir Belediye Meclisinde plan oy birliğiyle geçti. Hızlı bir şekilde 18 uygulamasına başladık ve rekor bir zamanda 8 ayda tamamladık.  Ancak 1/5000 ve 1/25000'lik planlara dava açanlar oldu. Mahkeme dosyalarına itiraz ettik ve bilirkişi raporları bizim aleyhimize çıktı. Mevcut nedenlerden dolayı 18 uygulamasını (parselasyon) açıklamadık. Planda 90 dönüm alanda 2 adet hastane alanı bulunuyor. Kamuya ait alanları planda tek bölgede topladık. 1/5000'lik ve 1/25000'lik revize planlarını Büyükşehir Belediyesi yapacak. En geç önümüzdeki yıl mart ayına kadar karpuz sattığım Kırcami bölgesinin imar planının parselasyon uygulaması tamamlanacak."


Radikal



Haber Sabah Akdeniz Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Güzeloluk Mahallesi'nde vatandaşla buluştu. Mahalle sakinlerine,Kırcami imar planı ile ilgili yaptıkları çalışmaları anlatan Uysal, Kırcami İmar planım bitirince kamuoyu ile paylaştıklarım ve kısa sürede bitirilmesinden dolayı herkesin şaşırdığını belirterek, "Taslak halinde hazırladığımız planı sivil toplum örgütleri ile eksiklerini gidererek düzenledik. İnşaat alanını yüzde 20 arttırarak yüzde 60'a çıkardık. Büyükşehir Belediye Meclisi'nde plan oy birliği ile geçti. Hızlı bir şekilde 18 uygulamasına başladık ve rekor bir zamanda 8 ayda tamamladık" dedi.

 

MART AYINDA BİTİYOR 

1/5000 ve 1/25000'lik planlara dava açanlar olduğunu hatırlatan Uysal, "Mahkeme dosyalarına itiraz ettik ve bilirkişi raporları bizim aleyhimize çıktı. Mevcut nedenlerden dolayı 18 uygulamasını (parselasyon) açıklamadık. Kırcami İmar Planı nda 90 dönüm alanda 2 adet hastane alanı bulunuyor. Revize planlarını Büyükşehir Belediyesi yapacak. En geç önümüzdeki yıl Mart ayma kadar Kırcami bölgesinin imar planının 18 uygulaması tamamlanacak" dedi. 


Sabah Akdeniz



Haber Posta Akdeniz Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Muratpaşa Belediyesi tarafından 'Bize Size Geliyoruz' sloganıyla Güzeloluk Mahallesi'nde düzenlenen halk gününe katılan Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kırcami İmar Planı'nın en geç mart ayında biteceğini söyledi. Uysal, "Göreve başladığım ilk günden itibaren Kırcami imar planını çalışmaya başladım" dedi. 


Posta Akdeniz


Haber Batı Antalya Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Muratpaşa Belediyesi tarafından 'Biz Size Geliyoruz' sloganıyla Güzeloluk Mahallesi'nde düzenlenen halk gününe katılan Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kırcami İmar Planfnın en geç mart ayında biteceğini söyledi. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 'Biz Size Geliyoruz' sloganıyla her hafta bir mahallede düzenlediği Halk günü toplantılarına Güzeloluk Mahallesi'nde devam etti. Kültür Sitesi Toplantı Salonu'nda vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, Başkan Uysal, belediye çalışmalarını vatandaşlara iki bölümde anlattı. Birinci bölümü klasik belediyecilik çalışmaları olan fen işleri, park bahçeler ve temizlik işleri, ikinci bölümü sosyal belediyecilik çalışmaları olan eğitim bilim merkezleri, kreşler, yaşlı evleri, MURGEM, engelli merkezi, cenaze hizmetleri ile projeleri kapsayan ve sosyal belediyecilik olarak ikiye ayıran Başkan Uysal, vatandaşların sorularını da tek tek cevapladı. 

KIRCAMİ PLANINI ANLATTI 

Güzeloluk Mahallesi sakinlerine, Kırcami imar planı ile ilgili yaptıkları çalışmaları anlatan Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Göreve başladığım ilk günden itibaren Kırcami imar planını çalışmaya başladım. Kırcami imar planının yapılması için özel bir alanda, uzmanlardan oluşan özel bir ekip kurduk. Yaklaşık 35 yıl önce imar planının konuşulduğunu bilirim. 1/1000'lik planını hazırlayarak planı meclise sunulacak şeklini bitirdik'' dedi.  Kırcami imar planını bitirince kamuoyuyla paylaştıklarını ve kısa sürede bitirilmesinden dolayı herkesin şaşırdığını sözlerine ekleyen Başkan Uysal, "Sivil toplum kuruluşlarını davet ettik, planı dağıttık. Taslak halinde hazırladığımız planı sivil toplum örgütleri ile eksiklerini gidererek düzenledik. İnşaat alanını yüzde 20 arttırarak yüzde 60'a çıkardık. Büyükşehir Belediye Medisi'nde plan oy birliğiyle geçti. Hızlı bir şekilde 18 uygulamasına başladık ve rekor bir zamanda 8 ayda tamamladık, l/5000'lik ve l/25000'lik revize planlarını Büyükşehir Belediyesi yapacak. En geç önümüzdeki yıl mart ayına kadar karpuz sattığım Kırcami bölgesinin imar planının 18 uygulaması (parselasyon) tamamlanacak'' dedi.

Batı Antalya 


Haber Gazipaşa Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal Kırcami planının en geç Mart ayında biteceğini söyledi. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Halk günü toplantılarına Güzeloluk Mahallesi'nde devam etti. Kültür Sitesi Toplantı Salonu'nda düzenlenen ve vatan daşlann yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, Başkan Uysal, belediye çalışmalannı vatandaşlara iki bölümde anlattı. Birinci bölümü klasik belediyecilik çalışmaları olan fen işleri, park bahçeler ve temizlik işleri, ikinci bölümü sosyal belediyedlik çalışmalan olan eğitim bilim merkezleri, kreşler, yaşlı evleri. MURGEM. engelli merkezi, cenaze hizmetleri ile projeleri kapsayan ve sosyal belediyecilik olarak ikiye ayıran Başkan Uysal, vatandaşlann sorularını da tek tek cevapladı. 


BAŞKAN UYSAL, KIRCAMİ PLANINI ANLATTI 

Güzeloluk Mahallesi sakinlerine, Kırcami imar planı ile ilgili yaptıklan çalışmaları anlatan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal. "Göreve başladığım ilk günden itibaren Kırcami imar planını çalışmaya başladım. Kırcami imar planının yapılması için özel bir alanda, uzmanlardan oluşan özel bir ekip kurduk. Kırcami imar planına çok yoğun çalışmamızın iki nedeni vardır. Birincisi: çocukluğumda Kırcami bölgesinde karpuz satardık. Kırcami bölgesinde o günlerde, bölgede yaşayan ahilerimiz imar planından söz ederlerdi. Yaklaşık 35 yıl önce imar planının konuşulduğunu bilirim, ikincisi yerel seçimlerden öncede Kırcami meydanında söz verdim. İlk ay binde birlik planı bitireceğiz diye. Bir ayda binde birlik planı meclise sunulacak şeklini bitirdik" diye konuştu. 


Gazipaşa Gazetesi



Geri Dön