19 / 04 / 2024

Ümit Uysal: Muratpaşa'da sorun giderecek projelere ihtiyaç var!

Ümit Uysal: Muratpaşa'da sorun giderecek projelere ihtiyaç var!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Sorunları giderecek projelere ihtiyaç var” dedi. Antalya’nın otopark açısından en sorunlu noktası Kızılsaray Mahallesi’nde 34 araçlık ücretsiz otopark alanı kurdu.



Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Sorunları giderecek projelere ihtiyaç var” dedi ve ilk adımı attı. Muratpaşa, Cuma Pazarı’nın da kurulduğu Antalya’nın otopark açısından en sorunlu noktası Kızılsaray Mahallesi’nde 34 araçlık ücretsiz otopark alanı oluşturdu.


Başkan Uysal, Kasım ayında Antalya Barosu’yla düzenlenen ‘Kentsel Dönüşüm’ seminerinde “Çok çılgın bir proje yapılsın ve 20 büyükşehirde, 500 mahallede 3’er bina satın alınıp otoparka çevrilsin. Bu millete bir iyilik yapılacaksa çılgınca sorunları giderecek projelere ihtiyaç var” diye konuştu ve ilk adım Kızılsaray Mahallesi’nde atıldı.


Çok sayıda işyerinin yer aldığı, Cuma Pazarı’nın kurulduğu ve günün her saati dolu olan Muratpaşa Camii’nin de bulunduğu mahallede, Muratpaşa Belediyesi ücretsiz otopark alanı oluşturdu. Antalya’nın otopark açısından en sorunlu bölgesinde 77’nci ve 62’nci sokaklar arasında kalan boş alanda oluşturulan alan 2’si engelli olmak üzere 34 araç kapasitesine sahip. Otopark haftanın her günü ücretsiz olarak hizmet verecek.


Antalya Akdeniz Güncel


Geri Dön