28 / 03 / 2024

Ümraniye Antmona projesi 2017 'de teslim!

Ümraniye Antmona projesi 2017 'de teslim!

Antmona projesi İstanbul, Anadolu yakasının inşa ediliyor. Antmona 11 katlı tek bir blokta,87 bağımsız birim olarak yükseliyor. Projenin 2017 yılı sonunda teslim edileceği öngörülüyor.



Ümraniye’de, çok alternatifli ulaşım ağının tam ortasında olan Modern East başta olmak üzere en seçkin AVM’lerin hemen yakınında… Üstelik şehirde çok az kalmış bir ormanlık alanın, Hacegan hatıra ormanının yanı başında! Bu özel lokasyonda geliştirilen Antmono, inşaat kalitesi ve fonksiyonel kompakt mimarisiyle de içinde yaşayacaklara mutluluk vaat eden yeni konut projesi.İstanbul, Anadolu yakasının yükselen semti Ümraniye’nin ulaşım alternatiflerinin kolaylığı ve çokluğunun rahatlığını, başta Antasya projemizin yanında bulunan iddialı Modern East AVM olmak üzere İstanbul’un en büyük AVM’lerinin yakınında olmanın keyfini hem de yeşille iç içe kalarak yaşamak mümkün artık. Ant Yapı olarak yüksek inşaat kalitemizi ve hem fonksiyonel hem estetik mimari anlayışımızı böyle bir lokasyonda değerlendirmekten gururluyuz. Antmono projemiz için start aldık!


Her biri, orman ve havuz cephesiyle mavi ve yeşil ağırlıklı iki ayrı manzaraya bakan konutlarımız 11 katlı tek bir blokta, toplam 87 bağımsız birimden oluşuyor. Tek blok konut projesinde, standart kat planlarındaki 2+1 ve 3+1 dairelerin yanı sıra birleştirme imkanı sunan modüler sistem sayesinde 4+1 konut alternatifleri elde etme fırsatı sağlanıyor. Zemin kattaki dairelerin tümü teraslı ve bir bölümü orman diğer bölümü ise havuz manzarasına hâkim konumda. 


HER YOL ANTMONO’YA ÇIKAR 


Antmono 1. ve 2. köprü çevreyollarının tam ortasında. Yeni yapılmakta olan 3. köprü bağlantı yolu da Antmono’nun yakınından geçiyor. Şehrin her tarafına kolaylıkla ulaşım sağlayabilecek, çok sayıdaki alternatif sayesinde trafikten rahatlıkla kaçabileceksiniz.Araçsız seyahat etmek isteyenler için de Antmono’da büyük kolaylıklar mevcut. Yapımı yakın bir zamanda tamamlanacak Üsküdar-Çekmeköy metro hattının tam üzerinde! Projesi üzerinde henüz konuşulan Kozyatağı-Ataşehir-Ümraniye Havaray hattının da... Beş yıl içinde tamamlanacağı açıklanan 3 katlı İstanbul Metro ve Karayolu Boğaz Geçişi Projesi de buradan geçecek.Antmono’da yeşillikler içinde, çocuklarınızın güvenli olarak eğlenebilecekleri bir oyun parkı bulunuyor. Havuz önündeki kafe, kompakt mimarili projemizde keyifli bir buluşma alanı sunuyor. Zemin katındaki fitness center ve açık havuz, evinizden uzaklaşmadan spor yapma olanağı bulabileceksiniz.2+1 dairelerin 1’er araçlık park yeri, 3+1 ve 4+1 dairelerin ise 2 araçlık park yeri mevcut. Her dairenin kendine ait bir deposu var. 4+1 olanlar ise iki dairenin birleştirilmiş hali olarak, 2 park yerine sahip olacaklar. 



Yatırım değeri 30 milyon dolar olan, çok özel sosyal donatıları olan butik projenin 2017 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.Ormanın, mevcut ve gelecekteki çok alternatifli ulaşım ağının ve İstanbul’un en büyük ve iddialı AVM’lerinin yanı başındaki Antmono, bu özel lokasyonunun yanı sıra kompakt mimarisiyle, yeşil alanlarıyla ve sosyal tesisleriyle komşuluğun tadını doya doya çıkarabileceğiniz mutlu bir yaşama alanı sunuyor sizlere.Siz Ant yapı dostlarımızı proje hakkında daha detaylı bilgi almak için satış ofisimize bekliyoruz!



 www.antmono.com



Geri Dön