25 / 04 / 2024

Ümraniye Arcadia Residence fiyat!

Ümraniye Arcadia Residence fiyat!

Firma: KG İnşaat

Proje: Arcadia Residence

Ümraniye Arcadia Residence fiyat listesi bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz. KG İnşaat tarafından inşa edilen Arcadia Residence projesinde banka kredisi ile 120 aya kadar taksit yapılıyor...




Arcadia Residence projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Ümraniye ilçesinde inşa ediliyor.  Arcadia Residence  Ümraniye projesi 6 bin 86 metrekare inşaat alanına sahip. Ümraniye Arcadia Residence fiyat bilgilerinden önce projeden bahsedelim.


Arcadia Residence Ümraniye projesinde konutlarınların ödemeleri yüzde 25 peşinatla, 120 aya kadar taksitli olarak yapılıyor. Arcadia Residence Ümraniye projesinde konut teslimlerinin 1 yıl içerisinde yapılması planlanıyor.



Ümraniye Arcadia Residence fiyat!


Ümraniye Arcadia Residence fiyat listesi bilgileri için 444 22 34 numaralı telefonu arayarak, Ümraniye Arcadia Residence satış ofisi ile görüşme yapabilirsiniz. Ümraniye Arcadia Residence projesinde 48 daire ve 1 dükkan bulunuyor.


3 blok olarak inşa ediliyor olan Ümraniye Arcadia Residence projesinde bloklar 11 katlı olarak tasarlandı. Ümraniye Arcadia Residence projesi  KG İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. 



VİDEO: Bu haberle ilgili videoyu HAVADANEMLAKVİDEO.COM'da izlemek için tıklayın




Ümraniye Arcadia Residence nerede?

Ümraniye Arcadia Residence adres : Atatürk Mahallesi Estergon Caddesi No: 17 / 6 Ümraniye / İSTANBUL



Ümraniye Arcadia Residence iletişim

Telefon: 444 22 34

Web adresi: www.kginsaat.com.tr


projeye sor



Geri Dön