19 / 04 / 2024

Ümraniye Asil Park satış ofisi!

Ümraniye Asil Park satış ofisi!

Firma: Asil İnşaat

Proje: Asil Park

Ağustos ayında daire teslimlerinin yapılacağı Ümraniye Asil Park satış ofisi ile ilgili detaylı bilgiler için haberimizden yararlanabilirsiniz...




 2 blok şeklinde tasarlanan  Asil Park  projesi  İstanbul'un Anadolu Yakası sınırlarında Ümraniye 'de yükseliyor. Blokların 9 ve 16 katlı olarak yükseldiği Ümraniye Asil Park projesi toplam 89 daireden oluşuyor.  Asil İnşaat  girişimi ile yükselen Ümraniye Asil Park 'ta satış süreci devam ediyor. 


Büyüklükleri 92 metrekare ile 85 metrekare arasında değişen ve tüm dairelerin  2+1 olarak tasarlandığı Ümraniye Asil Park satış ofisi bilgilerine haberimizin devamından ulaşabilirsiniz. Ümraniye Asil Park projesi daire fiyatlarına ilişkin bilgiler şöyle: 


Ümraniye Asil Park daire fiyatları 195 bin TL ile 274 bin TL arasında değişiyor. Ümraniye Asil Park ödemelerinde  tamamı peşin alımlarda yüzde 5 indirim yapılıyor. Projede yüzde 30 oranında peşinat ödemesi sonrası kalan tutar için kredi kullanılabiliyor. Ümraniye Asil Park satış ofisi iletişim bilgileri şöyle: 


Ümraniye Asil Park satış ofisi: 


Ümraniye Asil Park satış ofisi adres: Reşitpaşa Cad. No:10/5  Ümraniye / İSTANBUL 


Ümraniye Asil Park satış ofisi telefon: 0507 430 21 38


2013'ün Ağustos ayında sahiplerine teslim edilecek olan Ümraniye Asil Park projesi konum olarak Meydan AVM, Buyaka AVM, İkea gibi alışveriş merkezlerine ise 5 dakika ve toplu taşıma duraklarına 100 metre mesafede yer alıyor. 


Ümraniye Asil Park projesinde dört kademeli peyzaj bahçeleri, güvenlik, çift asansör, çocuk oyun alanları, fitness salonu ve açık spor alanı bulunuyor. 


Telefon: 0507 430 21 38

Web Adresi: www.datayatirim.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön