25 / 04 / 2024

Ümraniye Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu açılıyor!

Ümraniye Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu açılıyor!

Ümraniye Belediyesi tarafından bu yılın mart ayında yapımına başlanan ve çok kısa bir sürede tamamlanan Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu’nun açılış töreni yarın saat 10:00’da Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın katılımlarıyla gerçekleşecek...




Ümraniye Belediyesi eğitim alanında gerçekleştirdiği hizmet ve yatırımlara tüm hızıyla devam ediyor. Atakent Mahallesi Hatboyu Caddesi’nde Ümraniye Belediyesi tarafından temeli atılan ve kısa sürede yapımı tamamlanan Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu, yarın saat 10:00’da Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın katılımlarıyla hizmete açılıyor.


22 Mart’ta Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’ninkatıldığı bir törenle temeli atılan okulun inşa çalışmaları tamamlandı. Modern ve işlevsel mimarisiyle dikkat çeken Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu, 6.245 metrekarelik alana inşa edildi. 27 derslikten oluşan okul; 2 adet çok amaçlı salonu, 1 adet spor salonu, 4 adet fen ve teknoloji laboratuarı, 1 adet kütüphanesi, 235 kişilik bir konferans salonu olan okul, bay-bayan uygulama mescidiyle öğrencilere salı gününden itibaren hizmet vermeye başlayacak.



Ümraniye Belediyesi




Geri Dön