25 / 04 / 2024

Ümraniye Modern East AVM iletişim!

Ümraniye Modern East AVM iletişim!

141 mağazanın bulunduğu Modern East AVM bugün açıldı. İşte 4 katlı olarak tasarlanan Ümraniye Modern East AVM iletişim bilgileri...




141 mağazanın bulunduğu Modern East AVM bugün açıldı. İşte 200 milyon Euro'luk yatırım bedeli ile hayata geçirilen Ümraniye Modern East AVM iletişim bilgileri...


Modern East Alışveriş Merkezi, İstanbul’un yeni finans merkezi Ümraniye’de inşa edildi. 4 katlı olarak tasarlanan Modern East Ümraniye'de 141 adet mağaza yer alıyor.


 60 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olan Modern East Alışveriş Merkezi'nin ikinci bölümü bittiğinde bu rakam 90 bine çıkacak.


Modern East Ümraniye AVM nerede?

Modern East, İstanbul’un en önemli kavşaklarından biri olan Ümraniye kavşağında yer alıyor.


Modern East AVMde hangi mağazalar var?

Modern East AVM mağaza bilgileri : Mavi Jeans, H and M, Koton,  Deichmann, İnci, Adidas, Kiğılı, Oleg Cassini, Levi’s, Docker’s,LC Waikiki, US Polo, Network, D’s Damat, Sportive, Colin’s, ADL, OXXO, Penti, Elle ve Hummel, Migros, TeknoSA ve 9 salonlu Cinemaximum.


Modern East AVM Küçüksu , 1.500 kişi oturma kapasitesine sahip geniş yeme-içme alanı, 36 kafe ve restoranı, terasları, hizmet ve eğlence üniteleri ile dikkat çekiyor.


Ümraniye Modern East AVM iletişim:

Modern East Ümraniye adres bilgisi: Modern East AVM 34370 Ümraniye / İSTANBUL

Modern East AVM telefon: 0216 632 80 80



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com



Geri Dön