26 / 04 / 2024

Ümraniye Şehir Stadı'nın sahası yenileniyor!

Ümraniye Şehir Stadı'nın sahası yenileniyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ümraniye Belediyesi kullanabilirliğini yitirmiş olan Ümraniye Şehir Stadyumu'nun sahasını yeniliyor.




Sporu ve sporcuyu destekleyen  Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın talimatıyla, kullanabilirliğini yitirmiş olan Ümraniye Şehir Stadyumu'nun sahası yenileniyor.


Geçtiğimiz yıl, Ümraniye Belediyesinin de destekleriyle PTT 1. Lige yükselen Ümraniyespor, Ümraniye’den çıkan ilk profesyonel takım olma başarısını göstermişti. Ümraniye Belediyesi, bu başarıyı elde eden Ümraniye’ye ve Ümraniyespor’a daha yüksek kapasiteli, modern bir stadyum ve kulüp binası inşa ediyor. Devam eden çalışmaların 2017-2018 Futbol Sezonu’nda tamamlanması bekleniyor. Yeni Şehir Stadı inşaatı ile birlikte, kullanabilirliğini yitirmiş olan çim sahasında da yenileme çalışmaları başladı. 


Yapımına başlanan yeni profesyonel sahalarda son teknolojiye uygun drenaj, sulama ve ısıtma sistemleri kullanılacak. Projeyle birlikte Ümraniye Belediyesi hem Ümraniyespor’un başarılarına katkı sağlayacak hem de Ümraniye’ye yakışır bir şehir stadı kazandırmış olacak.


Ümraniye Belediyesi



Geri Dön