19 / 04 / 2024

Ümraniye'nin yükselen değeri Antasya Residence'ta satışlar devam ediyor!

Ümraniye'nin yükselen değeri Antasya Residence'ta satışlar devam ediyor!

Firma: Ant Yapı

Proje: Antasya Residence

Ant Yapı’nın genel merkez olarak Ümraniye’yi seçmiş olması tesadüf değil. Vizyoner ve öncü inşaat devi, İstanbul’un sürekli gelişen inşaat alanları içinde en çok gelecek vaat eden bu semtin değerini çoktan saptamıştı...




Asya yakasında, her iki köprüye açılan yolların kavuştuğu noktada, orman yeşilliği ve temiz havası içinde,  Marmaray  ve metro gibi ulaşım olanaklarının tam kalbinde, yenilikçi inşaat tekniklerine, üstün mimari ve inşaat kalitesine sahip yapıları ve AVM’leriyle Ümraniye, tam da Ant Yapı’nın “yapılmazı yapmak”felsefesiyle uyum içinde bir bölge. 

Şirket buradaki ilk rezidansı, Antrium ile gerçekleştirdi. Antrium, yaşayanların koşulsuz memnuniyetini haiz, güzel bir yapı. Konumuyla, inşaat ve mimari kalitesiyle, sosyal olanaklarıyla. Ant Yapı bu kez  Antasya Residence  ile Ümraniye’de. Ant Yapı’nın tüm projeleri gibi iddialı, kusursuz ve emlak dünyasını şimdiden etkileyen bir projeyle karşı karşıyayız. Antasya, öngörülen yeşil alanları, maksimum sosyal olanaklarıyla akıllı bina konseptini birleştiriyor, işlevselliği göz ardı etmeden geleneksel mahalle sıcaklığını kamusal alanlarıyla yaratmayı amaçlıyor. 2015 yılının Ekim ayında teslim edilmesi planlanan yapının satışları tüm hızıyla devam ediyor. 


Ümraniye nin yükselen değeri Antasya Residence ta satışlar devam ediyor!


 Mehmet Okay diyor ki; “Antasya Residence projesi bu bölgede Antrium Residence'tan sonra yapacağımız ikinci proje. Antrium projesinin başarısının bu projede de gerçekleşeceğine inanıyoruz. Yüksek katlı bina konusunda tecrübeli kadro ve taşeronlarımızla projeye başladik. Konum olarak hem şehrin içinde hem dışında diyebileceğimiz yerde, iş merkezleri ve banka merkezlerinin yapılandığı bölge gelecek açısından da umut vaat ediyor. Ant Yapı’nın Yönetim Merkezi’nin de bu bölgede olması bizim açımızdan ayrı bir önemde. Planlamamız, iki yıllık bir inşaat sürecini gerektiriyor. Şu an Antasya inşaatı 33. Kat seviyesine gelmiş bulunuyor. Her zaman olduğu gibi kaba inşaat olanca hızıyla ilerlerken ince imalat peşi sıra devam ediyor ve önümüzdeki haftalarda örnek daireler de hazır olacak. Teslimlerin ise 2015 yılı Ekim ayı sonunda yapılması planlanıyor. 

Projenin konut, AVM ve ofis bloklarını içeren bir kompleks içerisinde bulunması, tüm taraflar açısından avantajlar sağlıyor. Satışlarda gözlemlenen hareket de bu yargıyı doğrulayan nitelikte. Bugüne kadar yüzde 50'yi aşan oranda bir satışımız mevcut. Son yıllarda yapılan projelerle Ümraniye gerçekten Anadolu yakasının parlayan yıldızı olarak görünmekte. Projenin yer aldığı Küçüksu Caddesi ise Ümraniye açısından ayrı bir vizyon taşımakta.” 




projeye sor



Geri Dön