20 / 04 / 2024

Ünal Akpınar İnşaat otomobil kazandırdı!

Ünal Akpınar İnşaat otomobil kazandırdı!

Ünal Akpınar İnşaat'ın Akkent Paradise Gardens projesinden ev alanların katıldığı otomobil çekilişi gerçekleşti. Katılımcıların büyük ilgi gösterdiği çekilişte, otomobilin sahibi Ömür Eren oldu.



Ünal Akpınar İnşaat'ın Akkent Paradise Gardens projesinden ev alanların katıldığı otomobil çekilişi gerçekleşti.


Firmadan yapılan açıklamaya göre, Ankara'nın kuzey aksında inşa ettiği Akkent konutlarından sonra konsept projesi Akkent Paradise Gardens'ı hayata geçiren şirket, 10 Eylül 2015-15 Ocak 2016 tarihlerinde ev alan müşterilerine çekilişle son model Mercedes Benz B180 CDI otomobil kazanma şansı sundu.


Bu kapsamda, Akkent Paradise Gardens'ın yeni satış ofisinin kapalı yüzme havuzunda, milli piyango ve noter huzurunda çekiliş yapıldı.


Katılımcıların büyük ilgi gösterdiği çekilişte, otomobilin sahibi Ömür Eren oldu.


Çekilişin sonucunu günlerdir heyecanla beklediğini belirten Eren, "Erzurum'da yaşıyorum, bir  Ankara  gezisinde projeyi gezdim ve çok beğendim, yatırım amaçlı aldım, sonrasında çelişe katıldım, mutluluğumu anlatamam" ifadelerini kullandı.


Eren, otomobili kazandığını öğrenir öğrenmez ilk ailesini aradığını kaydetti.


Batıkent'de 850 daire teslim eden Ünal Akpınar inşaat, Akkent Paradise Gardens'ı konut sektöründeki en prestijli projesi olarak gösteriyor.


www.akkent.com


AA



Haber Sabah Ankara Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


TÜRKİYE'NİN en büyük müteahhitlik firmalarından biri olarak bilinen Ünal Akpınar İnşaat'ın, Batıkent'te hayata geçirdiği Akkent Paradise Gardens projesi otomobil çekilişini gerçekleştirdi. 10 Eylül 2015-15 Ocak 2016 tarihleri arasında ev alan müşterilerine çekilişle son model Mercedes Benz B180 CDI otomobil kazanma şansı sunan Ünal Akpınar İnşaat'ın bu kampanyası baş kentlilerin büyük ilgisini çekti. Bugüne kadar Batıkent 'de 850 daire teslim eden Ünal Akpınar inşaat. konut sektöründeki en prestijli projesi olan Akkent Paradise Gardens'm yeni satış ofisinde gerçekleşen araba çekilişi milli piyango ve noter huzurunda yapıldı. Yeni satış ofisinin kapalı yüzme havuzunda düzenlenen törende son model Mercedes kazanma şansı Ömür Eren'in oldu. Çekilişin sonucunu günlerdir büyük bir heyecanla beklediğini söyleyen Eren, " Erzurum'da yaşıyorum, bir Ankara gezisinde projeyi gezdim çok beğendim, yatının amaçlı aldım, sonrasında çekilişe katıldım, mutluluğumu anlatamam" dedi. 


Sabah Ankara



Haber Hürriyet Ankara Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


ANKARA'dan yatırım amaçlı konut satın alan Erzurumlu Ömür Eren, firmanın yaptığı çekilişle verdiği lüks aracın talihlisi oldu. Ünal Akpınar İnşaat'ın Batıkent'te hayata geçirdiği Akkent Paradise Gardens projesinin otomobil çekilişi, Milli Piyango ve noter yetkililerinin gözetiminde yapıldı. Projeden ev satın alanlar arasından yapılan çekilişle, bir kişiye Mercedes marka otomobil hediye edildi. Çekilişin talihlisi Ömür Eren, aracım teslim alırken, "Erzurum'da yaşıyorum, Ankara geldiğimde projeyi gezdim çok beğendim, yatınm amaçlı aldım. Arabanın bana çıktığım duyunca çok mutlu oldum" dedi. 


Hürriyet Ankara


Geri Dön