27 / 04 / 2024

Ünal Aysal, BJK maçlarını Ritz Carlton'da bedavaya izliyor!

Ünal Aysal, BJK maçlarını Ritz Carlton'da bedavaya izliyor!

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, "Ben de stadın hemen arkasındaki Riltz Carlton Oteli'nde oturuyorum. Beşiktaş maçlarını bedava izliyorum" dedi



İnönü Stadı'na havadan bakmak için tıklayın!

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Galatasaraylı futbolcuların yabancı madde saldırısına uğradığı Beşiktaş derbisinin ardından da tansiyonu yükseltecek hiçbir açıklamada bulunmadı.

Galatasaray'ın nazik başkanı bu tavrını Albayrak'ı dünkü ziyareti sırasında da sürdürdü. Gündeme Beşiktaş derbisi gelince Aysal, 'O olaylar Beşiktaş camiası ile bağdaştırılamaz. Ayrıca ben de stadın hemen arkasındaki Riltz Carlton Oteli'nde oturuyorum. Beşiktaş maçlarını bedava izliyorum' dedi.

 

Hasta Albayrak'tan Karadeniz yemekleri

Abdürrahim Albayrak'ın sahibi olduğu Altur Turizm'deki ziyarete başkan Ünal Aysal, ikinci başkan Ali Dürüst, yönetim kurulu üyeleri Aka Gündüz Özdemir, Adnan Nas, Sedat Doğan, Celal Gürcan, Ali Gürsoy, Ahmet Ocaklı, Mehmet Cibara ve Necati Demirkol katıldı. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, Adli Tıp Kurumu Başkanı Haluk İnce ve İhracatçılar Birliği Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin de yer aldığı ziyarette Albayrak, misafirlerine kendi elleri ile Karadeniz yemekleri ikram etti.

Bahadır Çokişler / AKŞAM

 


Geri Dön