19 / 04 / 2024

Ünal Baysan, Çorlu'daki yapı firmalarıyla bir araya geldi!

Ünal Baysan, Çorlu'daki yapı firmalarıyla bir araya geldi!

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan; yapılan toplantıda imar planları, yeni yerleşim alanları, kentsel dönüşüm, nüfus artışı, göçün kentleşmeye etkileri konularında, yapı sektöründe faaliyet gösteren firma yetkilileri ile görüş alışverişinde bulundu.



Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan "Gönül Sohbetleri" toplantıları kapsamında Çorlu'da faaliyet gösteren büyük ölçekli yapı firmaları yetkilileri ile bir araya geldi. Çorlu Tarihi Belediye binasında gerçekleştirilen toplantıda Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt ve Özel Kalem Müdürü Hakan Öztürk hazır bulundu.

Çorlu Tarihi Belediye Binası'nda geçtiğimiz dönemde "Gönül Sohbetleri"  toplantılarında mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları, meslek odaları ve derneklerle çeşitli toplantılar gerçekleştiren Başkan Baysan bu kez yapı firmaları yetkililerini ağırladı.


Toplantının başlangıcında Çorlu'ya kazandırılan Tarihi Belediye Binası'nın yapısal özellikleri, tarihi ve restorasyon çalışmaları hakkında katılımcılara bilgiler aktaran Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan; Çorlu'nun 90'lı yıllardan günümüze kentleşme sürecine dikkat çekti.


Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan; yapılan toplantıda imar planları, yeni yerleşim alanları, kentsel dönüşüm, nüfus artışı, göçün kentleşmeye etkileri konularında, yapı sektöründe faaliyet gösteren firma yetkilileri ile görüş alışverişinde bulunurken Çorlu Belediyesi'nin devam eden çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler sundu.


Habertrak Gazetesi


Geri Dön