28 / 03 / 2024

Ünal Köken: Kandıra’yı cazibe merkezi haline getireceğiz!

Ünal Köken: Kandıra’yı cazibe merkezi haline getireceğiz!

Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Akdurak Mahallesi’ndeki yollara asfalt serimi yapıyor. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, “Kandıra’yı cazibe merkezi haline getirecek dev projelerimizin yanı sıra alt ve üst yapı çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz.'' dedi.



Kandıra Belediyesi asfalt çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Akdurak Mahallesi’nde asfalt serimi gerçekleştirdi. Şehrin genelinde sıcak asfalt çalışmalarını yoğunlaştıran Kandıra Belediyesi ilçenin en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırmaya da devam ediyor.


CAZİBE MERKEZİ


Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, ilçe genelinde çok yoğun bir çalışmanın yürütüldüğünü belirterek, “Kandıra’yı cazibe merkezi haline getirecek dev projelerimizin yanı sıra alt ve üst yapı çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz. Ekiplerimiz, belirlenen programlar dahilinde mahallelerde asfalt ve kaldırım çalışması yapıyor. Yolların daha güvenli ve sağlıklı hale gelmesi için asfalt ve kaldırım çalışmalarımız sürecek” dedi.


Kocaeli Manşet


Geri Dön