28 / 03 / 2024

Under Armour Türkiye mağazasını Akasya Acıbadem'de açtı!

Under Armour Türkiye mağazasını Akasya Acıbadem'de açtı!

Global performans spor giyim markası Under Armour, uluslararası büyüme stratejisine yeni bir halka ekleyerek Türkiye'de ilk mağazasını 18 Mart 2016 tarihinde Akasya Acıbadem’de açtı



Under Armour, Avrupa’daki büyüme stratejisi çerçevesinde, Türkiye’deki ilk mağazasını, 18 Mart 2016 tarihinde Akasya Acıbadem’de açtı. 


Under Armour markasının Türkiye’deki perakende ortağı Doğuş Perakende Grubu’nda Under Armour Ülke Genel Müdürü görevini üstlenen Aydın Kanatlı, söz konusu işbirliği ile ilgili olarak: “Under Armour, uluslararası pazarlara açılmaya odaklanmış durumda. Biz de bu hedef dahilinde, Türkiye’deki ilk Under Armour mağazasını açtık. Müşterilerimize benzersiz ürünler ve farklı bir alışveriş deneyimi sunacağımız için oldukça heyecanlıyız.” açıklamasını yaptı.


Under Armour’ın dünyada sponsorluğunu yaptığı, marka elçisi sporcular arasında PGA şampiyonu ünlü golfçü Jordan Spieth, dünya şampiyonu yüzücü Michael Phelps, NBA yıldızı Stephen Curry ve iki kez Grand Slam şampiyonluğu kazanan başarılı tenisçi Andy Murray yer alıyor.


Dünya


Geri Dön