27 / 04 / 2024

UNICERA Fuarı, CNR EXPO Yeşilköy'de gerçekleştirilecek!

UNICERA Fuarı, CNR EXPO Yeşilköy'de gerçekleştirilecek!

Türk seramik, banyo ve mutfak sektörünün gelişiminde 28 yıldır önemli rol oynayan UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nın, yeni adresi CNR EXPO Yeşilköy oldu.



Türk seramik, banyo ve mutfak sektörünün gelişiminde 28 yıldır önemli rol oynayan UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nın, yeni adresi CNR EXPO Yeşilköy oldu. Dünyanın alanındaki iki büyük fuarından biri olma özelliğini elinde bulunduran fuar, CNR Holding, Türkiye Seramik Federasyonu, Tesisat İnşaat Malzemeleri Derneği (TİMDER) iş birliğinde organize edilecek.


Dünyaya açılan markaları ve gelişen teknoloji ürünleri ile sektörü, yeni pazarlara ulaştıran fuar öncesi yapılacak basın toplantısı ile seramik sektörü ve fuarla ilgili tüm gelişmeler paylaşılacak. Toplantı CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, Türkiye Seramik Federasyonu Başkanı Ahmet Yamaner, TİMDER Başkanı Ertan Sapankaya’nın katılımı ile gerçekleştirilecek.






Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



Türk seramik, banyo ve mutfak sektörünün gelişiminde önemli rol oynayan 'UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nın yeni adresi CNR EXPO Yeşilköy oldu. CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, fuarın yabancı ziyaretçi sayısını artırma konusunda iddialı olduklarını söyledi. Avrupa, Ortadoğu, Uzakdoğu, ABD ve Kanada'nın hedef pazarları olduğunu belirten Erem, "Çin ve Japonya ile ilişkilerimiz çok kuvvetli. Buralardan da hatırı sayılır profesyonel ziyaretçiyi fuarımıza getireceğiz" dedi. Türkiye Seramik Federasyonu Başkanı Ahmet Yamaner de, "Doğru zamanda doğru yerdeyiz. 2017'de CNR işbirliğinde düzenleyeceğimiz fuardan yüzümüzün akıyla çıkacağız" ifadelerini kullandı. 'UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı', CNR EXPO Yeşilköy'de 7-11 Mart 2017'de düzenlenecek. En son yapılan fuarda 75 bin ziyaretçinin yüzde 10'u yabancılardan oluşmuştu.


Sabah




Geri Dön